Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Domina Shopping atskanējusi trauksmes signalizācija, izjaucot rindu pēc Dziesmu un deju svētku biļetēm

Tirdzniecības centrā Domina Shopping šorīt atskanējusi evakuācijas trauksme, izjaucot tirdzniecības centrā sanākušo cilvēku izveidoto rindu pēc Dziesmu un deju svētku biļetēm, aģentūru LETA informēja kāda aculieciniece.

Viņa pastāstīja, ka šorīt tirdzniecības centrā stāvējusi rindā, lai iegādātos Dziesmu un deju svētku biļetes, tomēr pēkšņi atskanējusi evakuācijas trauksme, aicinot cilvēkus atstāt Domina Shopping telpas. Liela daļa cilvēku sākotnēji nav reaģējusi uz skaļruņos izteikto aicinājumu, tomēr pēc apsargu lūguma telpas visi atstājuši. Aculieciniece skaidroja, ka evakuācijas iemesls viņai nav zināms.

Vairāki cilvēki, kas rindā stāvējuši pēc Dziesmu un deju svētku biļetēm, palikuši ārpus tirdzniecības centra, pacietīgi gaidot pie durvīm, lai brīdī, kad tas būs iespējams, atgrieztos tirdzniecības centrā un turpinātu stāvēt rindā. Tomēr daudzi arī izvēlējušies negaidīt, līdz Domina Shopping atsāks darbu, un devušies prom. Aculieciniece pastāstīja, ka pēc trauksmes atskanēšanas tirdzniecības centrā viņa stāvēt rindā pēc Dziesmu un deju svētku biļetēm devusies uz VEF Kultūras pili.

Domina Shopping tehniskais direktors Uldis Kokins aģentūrai LETA apstiprināja, ka šorīt pēc plkst.10 tirdzniecības centrā nostrādāja trauksmes signalizācija, kā rezultātā nekavējoties notika centra apmeklētāju un darbinieku evakuācija. Atbildīgie dienesti operatīvi visu pārbaudīja un konstatēja, ka tā bija viltus trauksme. Cilvēki tirdzniecības centrā atgriezās 15 minūšu laikā. Centrs turpina savu darbu ierastā režīmā, pastāstīja Kokins.

Kā ziņots, šodien no plkst.11 Biļešu paradīzes kasēs un internetā tirdzniecībā nonāca 95 230 biļetes uz 19 XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku maksas pasākumiem. Cilvēki visā Latvijā pēc tām stāvēja garās rindās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas