Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Doždj un BBC World papildina Lattelecom TV programmu

Lattelecom televīzija no 3. marta skatītājiem piedāvā iespējas skatīties ziņu kanālus – Doždj, BBC World un CNN international, kā arī informatīvi izklaidējošos kanālus RTVi International, informēja Lattelecom pārstāve Līga Bite.

Kopš 2013. gada novembra Lattelecom televīzijā ir pieejams Ukrainas TV kanāls Inter + testa režīmā, kuru pēdējās nedēļās ikdienas skatās vairāk kā 20 000 Lattelecom TV skatītāji. 

Saistībā ar diskusijām par dažādu krievu programmu retranslācijas aizliegumu Lattelecom norāda, ka atbalsta iniciatīvu tiesiski pamatota, vienlīdzīga regulējuma noteikšanai visiem TV programmu retranslētājiem Latvijā – kabeļtelevīzijā, satelīttelevīzijā un internetā, kas noteiktu kādiem TV kanāliem ir jābūt nodrošinātiem maksas televīzijas pakalpojumu sniedzēju pamata pakās. Lattelecom pārstāvji un eksperti ir gatavi līdzdarboties šāda regulējuma izstrādē.

"Lattelecom apliecina, ka ievēros atbildīgo institūciju juridiski saistošus lēmumus par retranslācijas ierobežojumiem visiem maksas TV operatoriem. Tai pat laikā ir svarīgi stiprināt Latvijas sabiedriskā medija saturu, piedāvājot skatītājiem kvalitatīvu un analītisku žurnālistiku un satura daudzveidību," uzsver Toms Meisītis Lattelecom Juridiskās daļas direktors.

Lattelecom televīzija ir maksas TV platforma, kas nodrošina vislielāko skaitu latviešu TV kanālu. Savukārt filmām un TV kanāliem, kas veidoti ārpus Latvijas teritorijas, pēc iespējas tiek piedāvāts tulkojums vai subtitri latviešu valodā.

Lai skatītos pievienotos TV kanālus 2014. gada 3. martā pēc plkst. 18 jāveic TV dekodera restarts un datu plūsmas atjaunošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas