Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Golden Bridge Awards 2013 pasaules finālistu vidū arī projekts Pieslēdzies, Latvija!

Ikgadējā Golden Bridge Awards 2013 (Sanfrancisko, ASV) žūrija Lattelecom projektu Pieslēdzies, Latvija! iekļāvusi finālistu sarakstā, pasaules mērogā izvirzot kā vienīgo pretendentu PR un mārketinga kategorijā kā gada sociālais atbildības projekts, portālu Diena.lv informēja projekta vadītāja Līga Bite.

"Patiess prieks, ka Lattelecom projekts Pieslēdzies, Latvija! spēj konkurēt un pozitīvi izcelties visas pasaules mērogā. Piecu gadu laikā projektā ieguldīts milzīgs darbs. Līdz šī gada beigām datorprasmes būsim iemācījuši jau 15 tūkstošiem senioru – tas ir vairāk, nekā, piemēram, iedzīvotāju skaits Kuldīgā, Saldū vai Tukumā. Šobrīd pļaujam to, kas sēts vairāku gadu garumā – gandarījums, ka raža padevusies tiešām branga, kas vienlaikus stiprina uzņēmuma reputāciju un sociāli atbildīga uzņēmēja tēlu," norāda L.Bite.Golden Bridge Awards piedalās plašs dažādu industriju pārstāvniecības loks, pretendējot uz gada labāko preci, pakalpojumu, vadītāju un menedžmentu, sievieti uzņēmējdarbībā un profesijā, klientu apmierinātības programmu, sabiedrisko attiecību un mārketinga kampaņu, reklāmu, inovāciju u.c. kategorijām. Līdz šim Pieslēdzies, Latvija! jau saņēmis _Baltic PR Awards _balvu par labāko sociālās atbildības projektu. Tāpat Lattelecom senioru projekts kļuvis par nacionālo čempionu Eiropas lielākajā biznesa konkursā European Business Awards, kā arī ir viens no diviem nacionālā līmeņa atlases uzvarētājiem, pretendējot uz Eiropas Komisijas organizēto Eiropas Uzņēmējdarbības veicināšanas balvu 2013.Lattelecom projekts Pieslēdzies, Latvija! uzsākts 2008.gadā, lai mazinātu digitālo plaisu un sociālo atstumtību cilvēkiem vecumā pēc 50 gadiem, kuru ikdienā mūsdienu tehnoloģijas - dators un internets - ienāk tikai patlaban. Bezmaksas datorapmācības visā Latvijā tiek organizētas jau piekto gadu – līdz šā gada beigām būs apmācīti 15 tūkstoši senioru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas