Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Laima Maskavas izstādē saņem trīs zelta medaļas; Staburadzes konditoreja - sudrabu

Latvijas saldumu ražotāja AS Laima starptautiskajā izstādē Maskavā Prodexpo 2014 par izcilu produktu kvalitāti un garšu konkursā Labākais produkts saņēma trīs zelta, savukārt SIA Staburadzes konditoreja - divas sudraba medaļas, biznesa portālu Nozare.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

Zelta medaļa piešķirta tumšās šokolādes konfektēm Laima Mon Ami, šokolādes konfektēm Maestro un cepumiem Fantāzija. Savukārt sudraba medaļa piešķirta Staburadzes konditorejas ražotajai tortei Serenāde un kūciņām Skudru pūznīši ar dzērvenēm.

Kā norādīja uzņēmuma eksporta direktore Ieva Jonsone, 2014.gadā Krievijas tirgū plānots 30% pieaugums, kuru paredzēts sasniegt, sākot sadarbību vēl ar divām lielām tirdzniecības ķēdēm, kā arī paplašinot darbību reģionos, piemēram, Centrālā federālā reģiona tīklos un Pievolgas tīklos.

Patlaban Laimas ražotie saldumi ir pieejami lielākajos Krievijas veikalu tīklos Auchan, Okei, 7 kontinents, X5 Retail, Diksi, Lenda, Semja, Azbuka vkusa, Stokcmann, Netto, Kesko.

2013.gadā eksporta apgrozījums uz Krievijas tirgu sasniedza 4,2 miljonus eiro. Kopumā Laimas produkcija tiek eksportēta uz 30 valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu un Turkmenistānu. Eksports veido 42% no saražotās produkcijas.

Laima un Staburadzes konditoreja līdzās AS Staburadze, AS Gutta, SIA Saldumu tirdzniecība un SIA NP Logistics ir NP Foods grupas uzņēmums. Kompānija nodarbina 148 darbiniekus.

Kā ziņots, Prodexpo 2014 norisinājās Maskavā no 10. līdz 14.februārim.Tas ir nozīmīgākais ikgadējais pasākums pārtikas jomā Krievijā un Austrumeiropā. Pērn izstādē piedalījās 2309 dalībnieki no 64 valstīm. Izstādes apmeklētāju skaits sasniedza 98 500.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas