Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Laima saldumi plūc laurus Maskavā

Saldumu ražotājam Laima vienā no nozīmīgākajām pārtikas izstādēm Krievijā Worldfood labi panākumi - saņemtas četras godalgas, kas ir līdz šim lielākais apbalvojumu skaits vienas izstādes ietvaros, informē uzņēmums.

Godalgoti visi Laimas jaunie, konkursam Gada prece nominētie produkti - ar zelta medaļu novērtēta tumšās šokolādes asortu konfekšu izlase Mon Ami un torte Vāverīte, ko ražo Staburadzes konditoreja. Sudraba medaļa piešķirta zefīram Maigums šokolādē ar melleņu pildījumu kārbā, savukārt bronzas medaļu ieguvuši maizes auzu cepumi Selga Nature.  

Pašlaik Laima ražotie saldumi jau ir pieejami lielākajos Krievijas veikalu tīklos kā Auchan, Okei, 7 kontinents, X5 Retail, Diksi, Lenda, Semja, Azbuka vkusa, Stockmann, Netto, Kesko

2013. gadā eksporta apgrozījums uz Krievijas tirgu sasniedza 4,2 miljonus eiro. 2014. gadā eksporta apjomi uz šo tirgu pieauguši par 20%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas