Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Laimas saldumu ražotnē īsā laikā otrs negadījums

AS Laima ražotnē oktobra sākumā noticis nelaimes gadījums ar vienu no strādniekiem, kas ir otrs negadījums pēc septembra sākumā notikušā.

Par notikušo nelaimes gadījumu uzņēmuma māteskompānija NP Foods informējusi Valsts darba inspekciju, kā arī veic notikuma izmeklēšanu, aģentūru LETA informēja koncerna valdes priekšsēdētājs Eriks Smits Hansens.

"Šajā mēnesī ir noticis negadījums, proti, 1.oktobrī Laimas ražotnē, Miera ielā 22, viens no darbiniekiem guva rokas traumu. Cietušajam tūlīt pēc negadījuma tika sniegta pirmā medicīniskā palīdzība notikuma vietā, izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, kas ieradās desmit minūšu laikā, un darbinieks tika hospitalizēts. Darbinieks nākamajā dienā pēc hospitalizācijas tika izrakstīts no slimnīcas. Viņš nav mums devis atļauju sīkāk izpaust personisku informāciju par viņu," sacīja uzņēmuma vadītājs.

Tāpat viņš norādīja, ka uzņēmums apmaksās darbinieka ārstēšanās izdevumus, kā arī rehabilitācijas kursu.

Tuvākajās dienās uzņēmums iesniegs Valsts darba inspekcijā nelaimes gadījuma aktus un saistītos izmeklēšanas materiālus.

"Kā cietušais darbinieks, tā arī visi citi ražošanas darbinieki ir apmācīti strādāt ar iekārtām un ir instruēti darba drošībā. Pēc notikušā nelaimes gadījuma visos NP Foods ražošanas uzņēmumos veiktas papildu ārpuskārtas apmācības par darba drošību, strādājot ar iekārtām un pie ražošanas līnijām," sacīja Smits Hansens.

Kā ziņots, līdzīgs negadījums notika 7.septembrī, kad, žāvēšanas iekārtā aizdegoties kukurūzas cietei, savainojies kāds uzņēmuma darbinieks. Arī toreiz NP Foods apmaksāja ārstēšanās izdevumus un rehabilitāciju, kā arī informēja Valsts darba inspekciju un sadarbībā ar Valsts policiju veic notikuma izmeklēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas