Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Latvenergo nav pārtraucis elektroenerģijas piegādi SIA Namu apsaimniekošana

AS_ Latvenergo _nodrošina un nav pārtraukusi elektroenerģijas piegādi SIA _Namu apsaimniekošana _apsaimniekošanā esošajam objektam Rīgā, Duntes ielā 28, portālu Diena.lv informēja Latvenergo pārstāve Ivita Bidere.

AS Latvenergo nav pārtraukusi elektroenerģijas piegādi un joprojām realizē elektroenerģiju klientam SIA Namu apsaimniekošana saskaņā ar skaitītāju, kas uzstādīts pie ēkas Rīgā, Duntes ielā 28, transformatora, no kura elektroenerģijas sadali namīpašuma iekšējos tīklos ēkas iedzīvotājiem nodrošina nama apsaimniekotājs, veicot norēķinus atbilstoši savām līgumattiecībām ar iedzīvotājiem.

AS Latvenergo ir ieinteresēta nepārtrauktā elektroenerģijas piegādē lietotājiem, kā arī, lai klientiem neveidotos parāda uzkrājums. Sadarbojoties ar namu apsaimniekotājiem, līguma ietvaros norēķinu situācijai seko AS Latvenergo klientu apkalpošanas speciālists, kurš nepieciešamības gadījumā vērš klienta uzmanību uz iespējamām neskaidrībām rēķinu apmaksā. Tādējādi ar SIA Namu apsaimniekošana ir noslēgta vienošanās par saistību izpildi, kuru klients ievēro.

AS Latvenergo klientu vidū ir vairākas namu apsaimniekošanas organizācijas, ar kurām ir noslēgti elektroenerģijas tirdzniecības līgumi apsaimniekotajiem objektiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas