Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Maxima piedāvā darbu dīkstāvē esošo nozaru darbiniekiem

Rūpējoties par efektīvu darba organizāciju un solidarizējoties sociāli atbildīgas uzņēmējdarbības vides veidošanā, Maxima Latvija piedāvā nodarbinātajiem dīkstāvē esošajās nozarēs īstermiņa darba attiecības ārkārtas situācijas periodā, vienlaikus saglabājot līguma attiecības ar esošo darba devēju, informē uzņēmumā.

"Redzot, cik lielos apmēros ārkārtas situācija ietekmē daudzus Latvijas uzņēmumus un viņu darbiniekus, kā arī valdības ierobežotās iespējas sniegt atbalstu ikkatram, mēs pieņēmām lēmumu solidarizēties ar grūtībās nonākušajiem un uzrunāt dīkstāvē esošo uzņēmumu darbiniekus. Mēs piedāvājam darba iespējas šajā sarežģītajā laikā ar iespēju atgriezties savā nozarē, tiklīdz situācija būs normalizējusies.  Vienlaikus mums joprojām ir jāspēj efektīvi veikt visus veikalu ikdienas uzturēšanas darbus un daudzos papildu pasākumus īpašas piesardzības nodrošināšanai darbinieku un klientu drošībai, tādēļ katram darbiniekam šobrīd ir vēl lielāka nozīme,” stāsta Maxima Latvija personāla vadības un tirdzniecības tīklu direktore Gunita Ķiesnere. 

Šobrīd Maxima meklē papildspēkus tādu pienākumu veikšanai kā preču izvietošana plauktos, interneta veikala Barbora pasūtījumu komplektēšana, piegādāšana un kurjeru pakalpojumu nodrošināšana.

Vairāk par pieejamām vakancēm var uzzināt uzņēmuma mājas lapā vai zvanot pa informatīvo tālr. 8 000 0088.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas