Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Microsoft Latvia ziedos Latvijas prezidentūrai teju 65 tūkstošus eiro

Microsoft Latvia un Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts ir vienojušies par datorprogrammu un finanšu atbalsta nodrošināšanu, informē Microsoft Latvia sabiedrisko attiecību konsultante Gunta Līne.

Prezidentūras vajadzībām uzņēmums ziedos gan finanšu līdzekļus, gan 200 Microsoft Office 365 licences datoriem, ko delegāti, citi pasākumu dalībnieki un žurnālisti varēs izmantot no 2015.gada 1.janvāra līdz 30.jūnijam. Kopējais Microsoft Latvia ziedojuma apmērs ir 64 520 eiro.

"Office 365 ir augstākajiem IT drošības un kvalitātes standartiem atbilstošs biroja programmatūras risinājums mākonī - tas nodrošinās ērtu piekļuvi nepieciešamajai informācijai un darba instrumentiem prezidentūras dalībniekiem un mediju pārstāvjiem," sacīja Microsoft Latvia vadītājs Ēriks Eglītis.

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāta direktore Kristīne Pommere norāda, ka digitālo jautājumu attīstība ir viena no Latvijas prezidentūras prioritātēm. Šī ir joma, kur Latvijai ir daudz pozitīvu piemēru un kurā varam dalīties ar savu pieredzi ar citu valstu pārstāvjiem un prezidentūras pasākumu dalībniekiem. Tāpēc augstas kvalitātes tehnoloģiskie risinājumi ir īpaši svarīgi prezidentūras īstenošanai.

Kompānija Microsoft dibināta 1975.gadā, tā ir pasaules līdere programmatūras, pakalpojumu, ierīču un risinājumu izstrādē.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas