Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas atklātās sēdes pārraidīs tiešraidē

Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas komisijas atklātajām sēdēm būs jānodrošina video tiešraide Saeimas mājaslapā, aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā.

Saeimas Prezidijs uzdevis to nodrošināt parlamenta Administrācijai pēc komisijas priekšsēdētājas Ingunas Sudrabas (NSL) lūguma.

Komisijas vajadzībām būs jānodrošina arī divas ar datoru, printeri un telefonu aprīkotas darba vietas.

Kā ziņots, parlamentārās izmeklēšanas komisijas darba nodrošināšanai piešķirti 8140 eiro, no kuriem līgumdarbu finansēšanai atvēlēti 7890 eiro un saimnieciskajiem un reprezentācijas izdevumiem 250 eiro.

Līgumdarbus veiks konsultants un tehniskais sekretārs. Konsultanta pienākumi būs nodrošināt saraksti ar institūcijām, analizēt un strukturēt saņemto informāciju, sniegt komisijas sēdēs ziņojumus par iesūtīto informāciju un saraksti, sagatavot un iesniegt komisijai atbilžu projektu uz personu iesniegumiem un sagatavot komisijai nepieciešamo informācijas apjomu un analīzes.

Tehniskā sekretāra pienākumi būs strādāt ar adresēto korespondenci, nodrošināt un koordinēt dokumentu plūsmu, protokolēt komisijas sēžu gaitu, noformēt protokolu, apkopot, pavairot un izsūtīt saņemto informāciju un materiālus un kārtot komisijas darba organizatoriskos un saimnieciskos jautājumus.

Saeima 21.jūlijā izveidoja parlamentārās izmeklēšanas komisiju par valsts nozagšanas pazīmēm un pirmstiesas izmeklēšanas kvalitāti tā dēvētajā oligarhu lietā. Izmeklēšanas komisija izveidota, lai izvērtētu krimināllietā esošo informāciju par iespējamu valsts nozagšanu un faktorus, kas noveduši pie šīs krimināllietas izbeigšanas pirmstiesas izmeklēšanas stadijā.

Top komentāri

:)
:
Būs jauns seriāls - Oligarhu lieta.
Schuzman
S
krievu laikos rīkoja paraugprāvas , parasti tās bija pret dizidentiem , man gan par šito balagānu nav skaidrs , kā kalpi savus saimniekus tiesās , no objektivitātes tur ne tik cik mells aiz naga , sevišķi jau tā maskavas padauza , kura brauca uz kremli atrādīities vai derēs premjera amatam guberņā
lohmele
l
Būs profesionāli komentatori, karsējmeitenes (bet veidojuma Par! sekotājiem - karsējtransvestīti), pivasiks un kolbaskas faniem. Šovs! Starplaikos arī speciālas akcijas - Sadedzini oligarha lelli! Urjāāāāā, dajoš poļiķiku v massi!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas