Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pasažieru vilciena valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Rodžers Jānis Grigulis

Par AS Pasažieru vilciens jauno valdes priekšsēdētāju kļūs pašreizējais AS Latvijas dzelzceļš padomes loceklis Rodžers Jānis Grigulis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, 1977.gadā dzimušais Grigulis ieguvis maģistra grādu sociālo zinātņu vadībzinātnēs Latvijas Universitātē.

Grigulis Latvijas dzelzceļa padomē tika iecelts pagājušā gada vasarā. Līdz tam viņš darbojies uzņēmējdarbībā, bijis vairāku uzņēmumu - SIA Comperio, SIA Plosti, SIA Baltic Wood House, SIA Bel Canto - līdzīpašnieks un amatpersona - Comperio ārštata konsultants un valdes loceklis, Plosti finanšu un menedžmenta konsultants, uzņēmuma Baltic Wood House valdes loceklis un finanšu direktors, Bel Canto finanšu direktors.

Kā ziņots, Pasažieru vilciena padome saņēmusi akcionāra saskaņojumu izraudzītajam kandidātam un šodien ar jauno valdes priekšsēdētāju plānots parakstīts pilnvarojuma līgumu.

Atkārtotajā konkursā uz Pasažieru vilciena valdes priekšsēdētāja amatu saņemti kopumā 35 pieteikumi. Pieteicies bija arī līdzšinējais vadītājs Andris Lubāns, kurš startēja arī pirmajā konkursā, kas noslēdzās bez rezultāta.

Lubānu Pasažieru vilciena valdes priekšsēdētāja amatā iecēla 2014.gada jūlijā.

Pasažieru vilciens ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no Latvijas dzelzceļa veiktajām funkcijām. Iepriekš Pasažieru vilciens 100% bija Latvijas dzelzceļa meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

pievienota 2. un 3.rindkopa

Top komentāri

Kas notiek
K
SIA Comperio kopejie maksajumi budzeta - 3.790 tukstosi EUR SIA Baltic Woodhouse kopejie maksajumi budzeta - 0 EUR, likvidets 2016 gada SIA Plosti - maksatnespeja, likvidets 2011 gada SIA Bel Canto kopejie maksajumi budzeta - 0 EUR Lielaka dalja uznemumu registreti kaut kados dzivoklos!!! Kas te notiek???? Vai tas ir tas lieluznemejs???????
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas