Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Radio 101 turpinās darbību; dīdžejiem skaidrības par rītdienu vēl nav

Radio 101 plāno informēt par pārmaiņām radio ētera plānojumā un citiem jaunumiem, skaidroja Rukers.
Radio 101 turpina savu darbību, un tuvākajā laikā ēterā izskanēs jaunā kvalitātē, biznesa portālu Nozare.lv informēja Radio 101 zīmola vadītājs Ilgvars Rukers. Savukārt radio dīdžejiem vēl skaidrības par rītdienu nav.

Tikmēr līdzšinējiem dīdžejiem - Egonam Reiteram, Tomam Grēviņam un Artim Volfam - vēl nav skaidrības par rītdienu, biznesa portālam Nozare.lv apliecināja Reiters. Viņš paskaidroja, ka dīdžeji patlaban ir sarunu procesā ar iesaistītajām pusēm.

"Par tālāko notikumu attīstību informēsim, kad mums pašiem būs skaidrība. Nav jau nekas daudz, ko teikt, jo tiešām nav nekādas skaidrības par rītdienu, bet vienmēr ir cerība, ka sarunas beidzas ar vienošanos," norādīja Reiters.

"Varam droši apgalvot, ka Radio 101 turpinās iesākto virzienu - būt par tirgus vadošo radio kvalitatīvas mūzikas atskaņošanā, daudzpusīgas un objektīvas informācijas atspoguļošanā un radošu izklaides jomā," teikts medijiem izplatītajā paziņojumā.

Radio 101 atzīmē, ka nenoliedzami ir sagaidāmas arī pārmaiņas ētera plānojumā, lai maksimāli apmierinātu Radio 101 klausītāju audio vizuālās vēlmes attiecībā gan uz saturu, gan mūziku.

Par gaidāmajām izmaiņām Radio 101 plāno paziņot 14.maijā. Taču, vai tā būs preses relīze vai preses konference, Rukers nevarēja vēl pateikt, piebilstot, ka informēs par to savlaicīgi.

Kā ziņots, pēc otrdien, 30.aprīlī, notikušās pārdošanas izsolē Radio 101 darbinieki trešdien, 1.maijā, izsludināja "lokautu" un ēterā tika raidīta viena un tā pati dziesma. Tomēr pēcpusdienā radio programma dažādojās.

Jau ziņots, ka likvidējamās Latvijas Krājbankas (Krājbankas) administrators SIA KPMG Baltics otrdien izsolē kādai fiziskai personai pārdevis Radio 101, biznesa portālam Nozare.lv sacīja administratora pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Fiziskā persona piedāvājusi cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi izsoles sākumcenu, paskaidroja Fīrmanis. Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Izsolē pārdotas Radio 101 juridiskās īpašnieces SIA TeleMedia centrs un tās meitasuzņēmumu SIA Radio Trīs un SIA Radio Zemgale kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī Krājbankas prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

Maksājums, lai darījums būtu oficiāli noticis, jāveic 14 dienu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas