Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Swedbank ikdienas pakalpojumiem izveidojusi diennakts pašapkalpošanās zonas

Swedbank ir izveidojusi jau 23 pašapkalpošanās zonas visā Latvijā, lai klienti varētu veikt ikdienas banku pakalpojumus sev vēlamā laikā, portālu Diena.lv informēja Swedbank pārstāve Kristīne Jakubovska.

No tām astoņas šādas vietas ir atvērtas 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā. Pašapkalpošanās zonas šobrīd pieejamas Alūksnē, Aizputē, Aizkrauklē, Ādažos, Daugavpilī, Lielvārdē, Liepājā, Limbažos, Ventspilī un Rīgā.

Swedbank pašapkalpošanās zonās iedzīvotājiem ir pieejami bankomāti un internetbankas kioski. Tie nodrošina iespēju veikt virkni pieprasītāko ikdienas pakalpojumu - skaidras naudas iemaksu vai izmaksu, pārskaitījumus un dažādus maksājumus, tostarp rēķinu apmaksu, valūtu pārskaitījumus un konvertāciju, kā arī iegūt detalizētu konta pārskatu, pieteikt jaunus pakalpojumus, slēgt līgumus un citus pakalpojumus. Pašapkalpošanās zonas ierīkotas pirms ieejas bankas filiālēs.

"Ar mūsdienu risinājumu palīdzību banku pakalpojumu saņemšanu arvien mazāk ierobežo laiks un atrašanās vieta. Mūsu klienti arvien vairāk izvēlas izdevīgākus un ērtākus veidus, kā saņemt banku pakalpojumus. To apliecina fakts, ka jau 99,5% visu norēķinu Swedbank notiek elektroniski. Tas motivē banku būt tur, kur ir tās klienti, un diennakts pašapkalpošanās zonas ir vēl viens solis šajā virzienā," saka Swedbank valdes loceklis Latvijā un Klientu apkalpošanas kanālu kompetences centra vadītājs Baltijā.Ģirts Bērziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas