Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Abonē jauno žurnālu Ilustrētā Junioriem MINI

Lieliska ziņa visiem, kuri ar nepacietību gaidīja Ilustrētās Junioriem mazā brāļa Ilustrētā Junioriem MINI abonēšanu! Kopš 11. janvāra to turpmāk savā pastkastītē varēs gaidīt reizi divos mēnešos.

Ilustrētās Junioriem MINI komanda ar lielu prieku var sacīt, ka žurnāls jau paspējis iekarot mazo lasītāju sirdis. Pavisam drīz gaidāms trešais numurs, kuru  varēs lasīt kopā ar vecākiem vai jau paši!  Žurnālā atradīsiet gan attīstošus uzdevumus, kas trenē precizitāti un roku veiklību, vērību, rakstītprasmi un ļauj viegli iemācīties burtiņus. Šajās lapaspusēs ģimenes jaunākās atvases varēs radoši izpausties, atklāt savus talantus, fantazēt un jēgpilni pavadīt brīvos brīžus. Dažādās rakstu tēmas ļaus iepazīt pasauli visā tās daudzveidībā. Iespējams, tās rosinās uz sarunām ģimenē un būs kā pamudinājums kādu tēmu papētīt vairāk! Žurnālā atrodamas arī īsas un vienkārši izskaidrotas atbildes un dažādiem jautājumiem.  

Vairāk nekā 10 gadu garumā krātā pieredze, veidojot žurnālu Ilustrētā Junioriem un tiekoties ar dažnedažāda vecuma bērniem, ļāvusi dzimt idejai par populārzinātnisku žurnālu pašiem mazākajiem. Turklāt tādu, kurā atrodami ne tikai praktiski un radoši darbiņi, attīstoši un pamācoši uzdevumi, bet arī kvalitatīva un saturiski pārbaudīta lasāmviela, kas palīdzēs skolas gaitu uzsākšanā.

 Izmanto iespēju tikt pie Drauga kartes īpašajiem piedāvājumiem, abonējot Ilustrēto Junioriem MINI. Katru mēnesi atlaides vai īpašas cenas dažādām precēm, pakalpojumiem vai vietu apmeklējumiem!
 

Februāra numurā:

Atbildes uz bērnu jautājumiem:

Kā radās čipsi?

Kas ir Dakteris Klauns?

Kā guļ zivis?

Kāpēc kaķiem patīk mīcīt segu?

 

Vairāk:

Dari pats – uztaisi savu kaleidoskopu

Varonīgais lauva

Meža valstība

Pētām lielāko orgānu – ādu

Plakāts: dzīvnieki mīļojas

Sarkanā planēta Marss

Iespaidīgās kalnu virsotnes

Sportiņš – basketbols

Drosmīgie policisti

 

Pirmais numurs iznāca 17. septembrī. Žurnāls veidots 4-6 gadus veciem bērniem, lai kopā ar vecākiem izzinātu aizraujošo pasauli mums apkārt.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas