Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Advokātu padomē ierosināta vēl viena disciplinārlieta pret Gobzemu

Latvijas zvērinātu advokātu padomē (LZAP) ir ierosināta vēl viena disciplinārlieta pret zvērinātu advokātu un Saeimas deputāta amata kandidātu Aldi Gobzemu (KPV LV), liecina internetā publiskotais LZAP lēmums.

Tajā norādīts, ka lieta ierosināta pēc ārstes Indras Štelmanes iesnieguma. Iesniegumā norādīts, ka Gobzems esot nekorekti izturējies pret civillietas, kurā Štelmane bija viena no atbildētājiem, dalībniekiem. Piemēram, Gobzems esot atbildētājiem norādījis, ka “[..] informācijas publiskošana ir apzināti ieplānota šā gada septembrī pirms Saeimas vēlēšanām, kas ir priekšvēlēšanu saspringtākais laiks”.

LZAP lēmumā arī norādīts, ka Gobzems padomei nav sniedzis paskaidrojumus.

Savā sociālā tīkla Facebook lapā Gobzems norādījis, ka viņš šajā civillietā pārstāvot kādu vīrieti, kuram mediķu nolaidības dēļ nomirusi meita. Pirmās instances tiesā Gobzems esot uzvarējis un iesniegumā minētais teikums esot sacīts pēc tiesas sēdes.

Šī ir jau otrā pret Gobzemu LZAP ierosinātā disciplinārlieta.

Jau vēstīts, ka LZAP augustā ierosināja disciplinārlietu pret Gobzemu, saistībā ar četriem saņemtajiem iesniegumiem, aģentūrai LETA toreiz apstiprināja LZAP priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs.

Viņš norādīja, ka jautājums tika skatīts bez Gobzema klātbūtnes, jo šī bijusi jau otrā reize, kad viņš nevarēja ierasties uz LZAP sēdi.

Rozenbergs sacīja, ka padome ir saņēmusi Gobzema rakstiskus paskaidrojumus par iesniegumos minētajiem faktiem un jautājums tiks nodots tālākai izskatīšanai LZAP disciplinārlietu komisijai, kura tuvāko mēnešu laikā lems - vai un kādu disciplinārsodu Gobzemam piemērot.

 

Top komentāri

Neslāvs
N
Skumji, ka daži latvieši redz savas valsts nākotni šī salašņu bara (kpv.LV) rokās. Gobzems ir riktīgs glumais...
Profesionālai katastrofai
P
vienīgais glābiņš meklēt iztiku, lienot Saeimā
pilsonis
p
Pēc dažādu avotu informācijas, KPV LV gatavojas iet koalīcijā ar Saskaņu. Dažu KPV kandidātu darbība un sacītais par to liecina
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas