Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aizdomās par kukuļņemšanu aiztur Centrāltirgus Tirdzniecības nodaļas vadītāju Bruģi

Janvārī aizdomās par prettiesiska labuma pieprasīšanu un pieņemšanu Valsts policija aizturējusi AS Rīgas centrāltirgus Tirdzniecības organizēšanas nodaļas vadītāju Aivo Bruģi, aģentūru LETA informēja Rīgas centrāltirgus pārstāvji.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki, veicot izmeklēšanas darbības kriminālprocesa ietvaros, 19.janvārī Rīgas centrāltirgū aizturēja Bruģi. Viņš tiek turēts aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu, kas paredzēts Krimināllikuma 326.2 panta pirmajā daļā, proti, par prettiesiska labuma pieprasīšanu un pieņemšanu, esot pašvaldības iestādes darbiniekam un pildot darba pienākumus.

Policija Bruģim piemērojusi drošības līdzekli - uzturēšanos noteiktā vietā, un noteiktas nodarbošanās aizliegumu, proti, viņam aizliegts veikt nodaļas vadītāja amata pienākumus.

Bruģis strādājis Rīgas centrāltirgū kopš 2011. gada maija. Kā Tirdzniecības organizēšanas nodaļas vadītājam viņa pienākumos ietilpa organizēt tirdzniecību tirgū atbilstoši spēkā esošo normatīvo aktu prasībām.

Uz savstarpējas vienošanās pamata Rīgas centrāltirgus ir izbeidzis darba tiesiskās attiecības ar Bruģi.

Kopš 12.februāra par Tirdzniecības organizēšanas nodaļas vadītāju iecelts Vladimirs Kazarinovs. Kā norāda Rīgas centrāltirgus pārstāvji, Kazarinovs iespēju vadīt Tirdzniecības organizēšanas nodaļu ir ieguvis, uzņēmumam izvērtējot gan līdzšinējo pieredzi, gan kandidāta atbilstību amata pienākumu izpildei.

Viņa iepriekšējā darba pieredze ir saistīta uzņēmumiem SIA Rail Serviss, kur viņš strādājis par izpilddirektoru, kā arī vairākus gadus pildījis ēku un teritorijas nodaļas vadītāja amata pienākumus SIA L-Ekspresis, kur galvenais uzdevums bija nodrošināt ekipēšanas procesu un vilcienu sagatavošanu reisiem. Tāpat viņa darba pienākumi tiešā mērā ir bijuši saistīti ar tādiem Tirdzniecības organizēšanas nodaļas vadītāja pienākumiem kā tirdzniecības procesa funkciju atbalsts, uzraudzība, kontrole un attīstība.

Top komentāri

>:-)
&
Kāda drausmīga nelaime ! "spirķik , sigaretki " ,nu būs , DĀRGĀKI !
leja
l
Nu riktīgi iespārda šitā *aucība - par tik smagu noziegumu drošības līdzeklis NAV apcietinājums. Par alus pudeli vai desas luņķi gan.
Neslāvs
N
Jau sadarbība vien ar pretvalstisko SSaskaņu ir krimināli sodāms noziegums.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas