Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aizdomās par nelegālu cigarešu glabātāja piesegšanu aizturētās divas VP amatpersonas

Iekšējās drošības birojs (IDB) decembrī aizturējis divas Valsts policijas amatpersonas aizdomās par nelegālu cigarešu glabātāja piesegšanu, informēja IDB.

IDB aizturējis divas Rīgas reģiona pārvaldes amatpersonas un vienu privātpersonu aizdomās par dienesta viltojuma izdarīšanu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās,

IDB rīcībā esošā informācija liecina, ka policisti, veicot dienesta pienākumus, Čiekurkalna tirgus apkārtnē aizturēja personu, kura glabāja tabakas izstrādājumus bez Latvijas akcīzes markām.

Amatpersonas tiek turētas aizdomās par dienesta viltojumu, jo kā par nelegālo preču apriti vainīgo reģistrējuši citu personu, kurai ar šo noziegumu nav saistības. 

Visiem aizturētajiem piemērots aizdomās turētās personas statuss un drošības līdzekļi, kas nav saistīti ar brīvības atņemšanu. Amatpersonas policijā vairs nestrādā.

Par minēto noziegumu var piemērot brīvības atņemšanu līdz četriem gadiem, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija patlaban netiek sniegta.

Top komentāri

reptilis
r
TV žurnālisti ,kuri iefiltrējās cigarešu tirgotāju vidū ,protams,parādija,kā darbojas mafijas apakšējais līmenis....,bet kā tiek ievesta un piesegta kontrabanda to viņi neatļāvās,jo saprot - par to nogalina. Un interesanti,ar ko nodarbojas mūsu KNĀBi...Sābi...IM...,kur ir viņu rezultāti?
Kapijans
K
Kapec tads klusums par armenu mafiju, kura Latvija it ka parvalda nelegalo cigaresu biznesu? Vai armenu mafija jau 3 nedelas ir likvideta, vai ka?
Bojārs tēvs
B
Vārdus studijā!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas