Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Aizputes novadā kravas automašīna uz pārbrauktuves taranējusi pasažieru vilcienu

Šorīt Aizputes novadā kravas automašīna uz dzelzceļa pārbrauktuves ietriekusies pasažieru vilciena Liepāja-Rīga pēdējā vagonā, aģentūrai LETA pastāstīja VAS Pasažieru vilciens Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Agnese Līcīte.

Negadījuma dēļ uz laiku ir daļēji slēgta uz Liepājas šosejas pie Kalvenes esošā dzelzceļa pārbrauktuve.

Negadījuma rezultātā pasažieru vilciena pēdējais vagons notriekts no sliedēm un sasvēries sāņus, bet kravas automašīna ir stipri sadragāta un apgāzusies, vien piekabe palikusi uz riteņiem.

Kā pastāstīja Līcīte, avārijas brīdī vilcienā bijuši četri cilvēki - viens pasažieris, divi konduktori un viens mašīnists. Neviens no šiem četriem cilvēkiem nav cietis, taču traumas guvis kravas automašīnas vadītājs.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA apstiprināja, ka negadījumā cietis viens cilvēks, kurš nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī, taču pie samaņas. Cietušajam ir dažādas traumas, taču viņa veselības stāvoklis vēl tiek izmeklēts. Pārējie trīs negadījumā iesaistītie no mediķu palīdzības atteikušies.

 

 

 

No aculiecinieku uzņemtajiem fotoattēliem noprotams, ka sadursmē iesaistītā kravas automašīna paredzēta piena pārvadāšanai - tai uz piekabē esošās cisternas rakstīts "Piens".

Līdz negadījuma seku likvidēšanai ir slēgta Liepājas šosejas 156.kilometrā esošās dzelzceļa pārbrauktuves viena josla. VAS Latvijas valsts ceļi informē, ka notikuma vietu ir iespējams apbraukt pa autoceļu P115 Kuldīga-Aizpute-Līči vai P112 Aizpute-Kalvene.

 

 

Top komentāri

Faktiirspītīgi
F
Cilvēks var būt tādā stāvoklī, ka neko neredz, lai gan nav pārguris un nav piedzēries. Pret šādu lietu palīdz tikai ietrenēts kustību automātisms - apstāties pirms pārbrauktuves. Labi, ka palika visi dzīvi. Bet šoferim nu ir viela pārdomām. Es ieteiktu apsvērt ideju par profesijas maiņu.
Juris
J
Johaidi Acis ka pauti un neredz ka vilciens nāk
Jezups Tarāns
J
Vilciens skraida šurp-turp reizi nedēļā. Džekam bija jāgaida kādu laiciņu...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas