Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aiztur trīs vīriešus par viltus draudiem spridzināt Centrālo dzelzceļa staciju

Valsts policija aizturējusi trīs vīriešus aizdomās par viltus draudiem spridzināt Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju.

17.marta pēcpusdienā tika saņemta nepatiesa informācija par spridzināšanas draudiem Rīgas Centrālajā stacijā. Policija nekavējoties noskaidroja iespējamos vainīgos, kurus tajā pašā dienā aizturēja. Aizturētie ir 1993. un 1994.gadā dzimuši vīrieši, kuri iepriekš jau vairākkārt sodīti par dažādiem mantiskiem noziegumiem, kā arī saistībā ar narkotiskajām vielām.

Arī pagājušajā mēnesī, 24.februārī, tika saņemta informācija, ka Rīgas Centrālajā stacijā ievietots spridzeklis. Aizdomās par šo noziegumu policija 16.martā aizturēja 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš jau vairākkārt tiesāts par dažādiem mantiskiem noziegumiem.

Abos viltus zvanu gadījumos zvanītāji bijuši alkohola reibumā. Vīrieši savu vainu atzinuši. Pret aizturētajiem sākts kriminālprocess.

Gadījumos, kad tiek saņemta informācija par spridzināšanas draudiem, likumsargi veic ēkas evakuāciju, tiek apturēta vilcienu kustība, kā arī veikta ēkas pārmeklēšana.

Policija atgādina, ka viltus izsaukumi var radīt smagas sekas, jo šādā veidā operatīvie dienesti nepamatoti tiek noslogoti. Par šādu noziegumu likumā paredzēta kriminālatbildība un par to iespējams piemērot cietumsodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas