Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Aizvadītajā diennaktī Covid-19 Latvijā apstiprināta vēl 41 cilvēkam

Koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 pēdējās diennakts laikā Latvijā apstiprināta vēl 41 cilvēkam, tādējādi fiksēts līdz šim lielākais vienā diennaktī apstiprināto saslimšanas gadījumu skaits.

Kā liecina Slimību profilakses un kontroles centra jaunākie dati, kopumā ar Covid-19 saslimušo skaits valstī sasniedzis 180 cilvēkus.

Aizvadītājā diennaktī veikti 987 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, savukārt līdz šim Latvijā kopumā veikti 6114 šādi izmeklējumi.

SPKC pārstāve Ilze Arāja aģentūrai LETA pavēstīja, ka daļa no saslimušajiem ir bijuši ceļojumā un atgriezušies no Lielbritānijas, Vācijas, ASV, Spānijas, Ungārijas, Austrijas vai Zviedrijas. Savukārt pārējiem pacientiem bijis kontakts ar apstiprinātu Covid-19 saslimšanas gadījumu.

Tādējādi joprojām ir identificējama tā saucamā epidemioloģiskā saikne, kas liecina par to, ka Latvijā nenotiek nekontrolēta Covid-19 izplatība.

Jau ziņots, ka līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

pievienota 4.-5.rindkopa

Top komentāri

izskatās
i
ka pašlaik valdošie sociālo konstrukciju ieviesēji Latvijā apzināti vai neapzināti dara visu lai šis vīruss aplipinātu pēc iespējas vairāk Latviešus...kāpēc visiem iebraucējiem nav noteikta obligāta piespiedu karantīna, kāpēc nav slēgtas Latvijas robežas?
?
?
Cik viegli un smagi slimo? Tas ir svarīgāk.
un
u
Par inficēto pieaugumu LV mums ir jāsaka "paldies"klaidoņiem kuri atgriežas,un kurus valdība atgriež Latvijā !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas