Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Akcijā Dāvā prieku skolā iet! iesaistījušies vairāki simti ziedotāju

Labdarības akcijas Dāvā prieku skolā iet! laikā labdarības telpu, kas atradās Galleria Riga, apmeklēja vairāki simti ziedotāju un akcijas atbalstītāju, portālu Diena.lv informēja Latvijas Bērnu fonda projektu vadītāja Veronika Ļemeševska. Akcijas mērķis bija palīdzēt Latvijas daudzbērnu un trūcīgajām ģimenēm uzsākt skolas gaitas.

"Esam patiesi gandarīti un priecīgi, ka akcijā Dāvā prieku skolā iet! iesaistījās tik daudz ziedotāju un atbalstītāju. Kopīgiem spēkiem esam palīdzējuši vairākiem desmitiem ģimeņu uzsākt skolas gaitas,'' akcijas atbalstītājiem pateicas Latvijas Bērnu fonda vadītājs Andris Bērziņš.   Akcijas laikā visvairāk tika saziedots apģērbs un apavi, skolas somas un dažādas kancelejas preces. "Paldies ikvienam akcijas atbalstītājam – kopīgiem spēkiem esam padarījuši daudzām ģimenēm pirmo skolas dienu daudz saulaināku un gaišāku!” sacīja Bērziņš

Atbalstu deva ar dažādi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Latvijas Bērnu fonds (LBF) ir sabiedriska labuma nevalstiska organizācija, kas savu darbību sāka 1988. gadā un darbojas visā Latvijas teritorijā. LBF izstrādā un realizē dažādus lielākus un mazākus projektus, kuru ietvaros tiek sniegta praktiska palīdzība bērnu grupām un atsevišķiem bērniem, kuriem nav vecāku, kuri nonākuši krīzes situācijā vai ir smagi slimi, kā arī talantīgiem bērniem, kuriem pietrūkst līdzekļu sava talanta attīstīšanai. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas