Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aprīļa pirmās dienas būs vēsākas

Tuvākajā diennaktī Latviju šķērsos aukstā atmosfēras fronte, tādēļ aprīļa pirmajās dienās gaiss būs vēsāks, prognozē sinoptiķi.

Trešdienas vakarā un ceturtdien Latvijā līs un snigs, valsts dienvidos vietām snigs stipri, no ziemeļrietumiem laiks skaidrosies un spīdēs saule. Maksimālā gaisa temperatūra aprīļa pirmajā dienā būs +4..+9 grādi.

Naktī uz Lielo piektdienu gaisa temperatūra pazemināsies līdz +1..-4 grādiem, diena gaidāma pārsvarā mākoņaina, daudzviet būs īslaicīgi nokrišņi un temperatūra nepārsniegs +9 grādus.

Arī naktī uz sestdienu un svētdienu termometra stabiņš noslīdēs nedaudz zem nulles, dienas kļūs saulainākas. Gaisa temperatūra Lieldienās, iespējams, pakāpsies mazliet virs +10 grādiem. Visticamāk, nebūs lielu nokrišņu.

Atbilstoši ilgtermiņa prognozēm aprīlī būs mainīgi laikapstākļi, mēneša vidējā temperatūra gaidāma ap normu vai virs tās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas