Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Aptauja: Tikai 11% iedzīvotāju atzīst Rīgas autoostu par draudzīgu ārvalstu ceļotājiem

Tikai katrs desmitais jeb 11% Latvijas iedzīvotāju atzīst, ka Rīgas autoosta ir draudzīga ārvalstu tūristiem, vienlaikus 79% aptaujāto norāda, ka būtu jāatvēl vairāk līdzekļi autoostas sakārtošanai, secināts pasažieru pārvadājumu uzņēmuma _Lux Express _veiktajā pētījumā par tūrisma vidi Latvijā.

Saskaņā ar Lux Express pētījuma datiem katrs trešais respondents uzskata, ka Rīgas autoosta ir novecojusi, 17% norāda, ka tās apkārtnē pastāv augsts risks tikt apzagtiem, savukārt 15% aptaujāto atzīst, ka pastiprināta uzmanība būtu jāpievērš klientu apkalpošanas servisa uzlabojumiem. Aptuveni trešā daļa nespēja novērtēt situāciju Rīgas autoostā.

"Daudzi mūsu klienti, īpaši ārvalstu tūristi, iekāpšanai izvēlas pieturas, kas ir ārpus Rīgas autoostas, skaidrojot to ar iespējamiem drošības apdraudējumiem. Ja mēs vēlamies radīt tūrismam draudzīgas valsts tēlu, tad nepietiks tikai ar interesantām reklāmām, daudz vairāk jādomā par infrastruktūras uzlabojumiem, pakalpojumu kvalitāti un drošību," skaidro Lux Express Ziemeļu reģiona pārdošanas vadītāja Vlada Kulmane, attiecinot problēmu uz visu tūrisma industriju.

Vērtējot iespējamos uzlabojumus, 40% aptaujāto atzina nepieciešamību atjaunot infrastruktūru, 20% norādīja, ka būtu jāinvestē klientu apkalpošanas servisa uzlabošanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas