Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Aptauja: Vairums Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka procesi Latvijā kopumā noris pareizā virzienā

Vairums Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka procesi Latvijā kopumā noris pareizā virzienā, liecina pētījumu aģentūras veiktās aptaujas dati.

Septembrī veiktajā aptaujā iedzīvotājiem tika lūgts vērtēt, vai procesi Latvijā kopumā noris pareizā virzienā. Šogad 60% norādīja, ka kopumā, viņuprāt, tie noris nepareizā virzienā - 37% atbildēja, ka apgalvojumam, ka viss notiek pareizā virzienā, drīzāk nepiekrīt, savukārt vēl 23% - ka nepiekrīt pilnībā.

Visnegatīvāk notiekošo procesu ritējumu iedzīvotāji vērtēja 2009.gadā, kad apgalvojumam par to, ka viss kopumā notiek pareizā virzienā, nepiekrita 88% iedzīvotāju.

Pretēju viedokli šogad pauduši 33% iedzīvotāju, praktiski nemainīgam līmenim saglabājoties jau pēdējos četrus gadus. Vispozitīvākais noritošo procesu vērtējums fiksēts 2002.gadā, kad šādu viedokli pauda 42% iedzīvotāju.

Vēl astoņi procenti iedzīvotāju nav spējuši sniegt konkrētu vērtējumu šajā jautājumā.

Top komentāri

Ikentija
I
Ka saprast so teikumu un to kas ir uzrakstits virsraksta?. Šogad 60% norādīja, ka kopumā, viņuprāt, tie noris nepareizā virzienā - 37% atbildēja, ka apgalvojumam, ka viss notiek pareizā virzienā, drīzāk nepiekrīt, savukārt vēl 23% - ka nepiekrīt pilnībā.
Vilis
V
Ka var latvija procesi norisinatie spareiz avirziena, ja pret latvieus tautu Latviajs vadiba 27 gadus veic genocidu, ja Latvija 80% iedzivotaju dzivo dzila nabadziba vai nabadziba, zem dzives iztikas minimum akads ir notiekts Latvija 520 eiro/menesi? Ka taas var but, ka bijusie prezi sanem 3 500 eiro lielas pensijas + komunistu laiku privlegijas par 4 vai 8 gadu sliktu darbu, bet Latvijas pensionari par muza darbu ar darba stazu 20, 30, 40, 50 un vairak gadi sanem niecigas bada pensijas 70- 300 eiro/menesi? Vai sajaj aptauja tika aptaujati Latvijas izlaupitaji un latvieus tautas slepkavas prezidenti, ministri, ieredni, deputati, politki?
Vai
V
aptaujāti tika GodmaņIlžuks, Kalvīš-, Kargin-, Krasovick-, Kučinsk-, Rinkēvič, Freiberg-...? Tad jau rezultāts ir skaidrs:-)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas