Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Arī LLU studenti vāc parakstus Ķīļa demisijas rosināšanai

LLU studenti otrdienas vakarā sociālajos tīklos izplatīja aicinājumus parakstīties par izglītības un zinātnes ministrija Roberta Ķīļa demisijas rosināšanu, ziņo portāls zz.lv.

"Tātad visi LLU studenti, kuriem rūp sava izglītība, laipni aicināti parakstīties 7. koju 301.istabiņā par Roberta Ķīļa demisiju!" teikts vienā no aicinājumiem.

No Twitter izplatītās informācijas var noprast, ka aicinājums izteikts Studentu dienu ieskaņas koncerta laikā. "Studenti ar skaļiem uzsaucieniem un ovācijām sagaidīja ziņu par prasību atstādināt no amata @cantab3 (R.Ķīli – red.)," raksta savā Twitter kontā jelgavnieks Ruslans Antropovs.

Ar LLU Studentu pašpārvaldes (SP) vadītāju Signiju Dziļumu  zz.lv neizdevās sazināties. Savukārt pašpārvaldes pārstāve Klinta Dirnēna zz.lv telefoniski apstiprina, ka parakstu vākšanas iniciatori ir studenti, nevis augstskolas vadība, taču uz citiem jautājumiem SP vadība gatava atbildēt tikai rakstiski.

Jau ziņots, ka Mākslas augstskolas 14.novembrī lems par neuzticības izteikšanu izglītības un zinātnes ministram Robertam Ķīlim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas