Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Asinsdonoru centrs joprojām aicina atsaukties 0 rēzus negatīvo asins grupu donorus

Valsts asinsdonoru centrs joprojām aicina atsaukties 0 rēzus negatīvo asins grupu donorus, aģentūru LETA informēja centra pārstāve Inese Tīkmane.

Viņa norādīja, ka, nododot asinis, organismā tiek stimulēta asinsrades sistēma un atjaunots asiņu sastāvs.

Šodien asinis līdz plkst.14 var nodot Ogres kultūras centrā. Savukārt Rīgā specializētajā centra autobusā ziedot gribētāji līdz plkst.15 tiks gaidīti pie Dailes teātra.

Rīt centrs donorus gaidīs Valkas kultūras namā no plkst.10 līdz 13. Tāpat specializētajā centra autobusā, kurš atradīsies Rīgā, pie tirdzniecības centra Elkor, Brīvības gatvē 201, cilvēkiem būs iespēja ziedot asinis no plkst.11 līdz 15.

Trešdien, 1.jūlijā, donori tiks gaidīti Rugāju pagasta pārvaldē, Kurmenes ielā 48. Šeit asinis varēs nodot no plkst.9 līdz 13.

Savukārt Rīgā asinis specializētajā autobusā varēs nodot pie tirdzniecības centra Alfa no plkst.9 līdz 15.

Ceturtdien, 2.jūlijā, asinis varēs nodot Limbažu kultūras namā no plkst.10 līdz 13, Dagdas kultūras namā no plkst.9 līdz 13, kā arī Rīgā pie tirdzniecības centra Domina atradīsies centra specializētais autobuss, kurā asinis varēs ziedot no plkst.13 līdz 18.

Tāpat piektdien, 3.jūlijā, asinis varēs nodot Pārtikas un veterinārā dienesta ēkā, Rīgā, Peldu ielā 30, no plkst.10 līdz 13.

Tīkmane arī norādīja, ka no trešdienas, 1.jūlija, Valsts asinsdonoru centrs sāks bezskaidras naudas norēķinus ar donoriem. Tas nozīmē, ka kompensācija zaudētā asins un asins komponentu apjoma atjaunošanai tiks ieskaitīta donora bankas kontā, nevis izmaksāta skaidrā naudā, kā tas tika darīts līdz šim. Turpmāk donoriem būs jāuzrāda savs bankas konta numurs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas