Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

ASV vēstniece novērtē "spēku un pacietību", ar kādu Latvijas iedzīvotāji stājās pretī ekonomiskajai krīzei

ASV vēstniece Latvijā Džūdita Gārbere atzinīgi vērtē "spēku, godu un pacietību", ar kādu Latvijas iedzīvotāji stājās pretī ekonomiskās krīzes radītajiem izaicinājumiem.

Amerikas Tirdzniecības palātas Latvijā šodien rīkotajās darba pusdienās vēstniece atzina, ka pēdējos gados ieviestās reformas Latviju ir padarījušas par patiesu veiksmes stāstu.

Savukārt ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (RP) pasākumā atklāšanā izteica lielu pateicību ASV vēstniecei par Latvijas un ASV ekonomisko saišu stiprināšanu, taču norādīja arī, ka ekonomiskās sadarbības potenciāls nav pilnībā izmantots. Ārlietu ministrs tāpat uzsvēra, ka ASV vēstniece ir bijusi Latvijā valstij ekonomiski grūtajos laikos un vienmēr ir sniegusi plašu atbalstu un ieguldījusi lielu darbu abu valstu ekonomisko attiecību uzlabošanā.

Darba pusdienas tika rīkots, lai pārrunātu Latvijas un ASV ekonomiskās attiecības un turpmāko tirdzniecības un uzņēmējdarbības attīstību. Pasākumā piedalījās ap 30 Amerikas Tirdzniecības palātas biedru, kā arī Latvijas un ASV diplomāti. Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā darbojas kopš 1993.gada, un šobrīd tajā ir vairāk nekā 130 uzņēmumu un individuālo biedru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas