Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Atbalsta ierēdņu Muciņa un Zvidriņas rotāciju

Ministri otrdien bez diskusijām atbalstīja līdzšinējā Veselības ministrijas (VM) valsts sekretāra Rinalda Muciņa pārcelšanu uz Valsts reģionālās attīstības aģentūras (VRAA) direktora amatu, savukārt šīs iestādes līdzšinējo vadītājas Solvitas Zvidriņas pārcelšanu Muciņa līdzšinējā amatā.Veselības ministrija skaidroja, ka Muciņš amatā tika apstiprināts 2010.

gada 12.maijā, tādējādi viņa pilnvaras noslēgsies 2015.gada maijā, bet veselības nozarē nepieciešamas straujas pārmaiņas. Nebūtu lietderīgi amatpersonu rotācija minēto reformu laikā nebūtu lietderīga, valdības sēdē skaidroja veselības ministrs Guntis Belēvičs (ZZS).

Savukārt Muciņš veselības ministram paudis, ka rotācijai piekritis tikai tāpēc, ka nav pieejams cits līdzvērtīgs valsts sekretāra amats. Viņš izteicis kritiku, ka lēmums par piedāvāto amatu maiņu bijis jāpieņem pārāk īsā laikā, kā arī nepiekrīt Belēviča apgalvojumam, ka būtu šķērslis pārmaiņu veikšanai veselības aprūpes nozarē vai arī ka viņa skatījums un pieredze nebūtu pietiekami plānotajām reformām.

Amatpersonas jaunajos amatos sāks strādāt jau šonedēļ - 12.decembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas