Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Autoceļi pirmdienas rītā apledojuši

Pirmdienas rītā braukšanu Kurzemē, Zemgalē un Latgalē vietām apgrūtina izveidojies apledojums uz autoceļu brauktuvēm. Kurzemē atsevišķos rajonos snieg. Gaisa temperatūra no – 1ºC līdz +2ºC, portālu Diena.lv informēja Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Šobrīd braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtina apledojuma veidošanās ceļa posmos - Rīgas apkārtnē uz apvedceļa Salaspils – Babīte; Daugavpils virzienā posmos Ogre – Lielvārde, Nīcgale – Pāternieki, Špoģi – Medumi un uz Daugavpils apvedceļa; Bauskas virzienā posmā Rīga - Iecava; Jelgavas virzienā posmā Rīga – Jelgava: Liepājas virzienā posmā Rīga – Apšupes krustojums; Ventspils virzienā posmos Rīga – Kūdra un Tukums – Talsi.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojums konstatēts Ogres, Rīgas, Dobeles, Kuldīgas, Talsu, Krāslavas, Preiļu un Daugavpils apkaimēs.

LCV aicina autovadītājus būt piesardzīgiem, izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, kā arī ievērot lielāku distanci starp priekšā braucošiem transportlīdzekļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas