Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Baložos iereibusi māte pazaudē savu piecgadīgo puiku; policisti bērnu atrod pēc vairākām stundām

Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai, policijai šorīt Baložos izdevies atrast piecus gadus vecu bērnu, kuru vairākas stundas bija pazaudējusi piedzērusies māte, informē Reģionālās pašvaldības policija.

Ap pusnakti veicot patrulēšanu Baložos, Reģionālās pašvaldības policijas darbinieku uzmanību piesaistīja kāda satraukta sieviete, kura izmisīgi kādu meklēja. Sieviete bija alkohola reibumā, taču spēja paskaidrot policistiem, ka pirms vairākām stundām sastrīdējās ar savu piecgadīgo bērnu un šobrīd viņu nevar atrast.

Pārbaudot bērna dzīvesvietu, kā arī sazinoties ar tuvākajiem radiniekiem,1974.gadā dzimušās bērna mātes sniegtā informācija apstiprinājās, un pašvaldības policija, kopā ar Valsts policiju sāka pazudušā bērna meklēšanas pasākumus. Meklēšanas pasākumos policija piesaistīja papildu patrulēšanas ekipāžas, aptaujāja vairākus desmitus cilvēkus un apsekoja vairākas iespējamās bērna atrašanās adreses.

Pēc vairāku stundu meklēšanas, ap plkst.4, policijai izdevās atrast bērnu pie kādas netālu dzīvojošas bērna mātes paziņas, kura paskaidroja, ka bērnu pirms vairākām stundām atveda kāda nepazīstama sieviete, kura pamanīja, ka 2010.gadā dzimušais puika stāvēja viens pats pie kādas mājas un raudāja. Bērns pastāstīja, ka māte dzer un iet pie mātes viņš nevēlas, un paprasīja aizvest pie mātes paziņas.

Šobrīd bērns atrodas Bērnu krīzes centrā, un tuvākajā laikā bāriņtiesa lems par bērna aizgādības tiesībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas