Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Bijušais KNAB vadītājs: Latvijā pastāv pedofilu mafija

Skaļi pieteiktā pedofilijas lieta savulaik netika novesta līdz galam, un arī patlaban Latvijā pastāv pedofilu mafija - šādu pārliecību intervijā žurnālam Playboy pauž bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Normunds Vilnītis.

"(..) bēdīgākais ir tas, ka šie te paši kungi, kas ar šo biznesu toreiz tiešā veidā nodarbojās un kurus notiesāja, diemžēl tagad atkal turpina to darīt. Tur bija tāda kompānija Logos, un viss atkal notiek. Tikai ar citiem firmu nosaukumiem," norāda Vilnītis.

Noziegumi toreiz izdarīti pret desmitgadīgiem bērniem "un uz augšu".

"Tur bija runa par ļoti sliktām lietām. Lai noņemtu spekulācijas, es uzreiz pateikšu – man nav nekādu aizspriedumu pret viendzimuma attiecībām. Ja tas notiek starp diviem pieaugušiem cilvēkiem, viss ir kārtībā. Bet, tiklīdz tas skar bērnus, es nevaru saprast, kā zeme šādus cilvēkus spēj nest," piebilst bijušais KNAB vadītājs.

Savukārt uz jautājumu, vai Latvijā pastāv pedofilu mafija, Vilnītis uzsver: "Es gribu teikt, ka jā. (..) Ļoti ietekmīga." 

Visu interviju ar bijušo KNAB vadītāju Normundu Vilnīti, kurā viņš stāsta arī par citām savulaik plaši izskanējušajām lietām, savu pieredzi KNAB vadītāja darbā un attiecībām ar vietnieci Jutu Strīķi, lasiet jaunākajā - februāra - žurnālā Playboy!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas