Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

BKUS atsāks bezmaksas nodarbības vecākiem par bērnu veselību

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca (BKUS) 8.septembrī atsāks bezmaksas veselības veicināšanas nodarbības vecākiem ar bērniem, kuras vadīs slimnīcas speciālisti, aģentūru LETA informēja BKUS komunikācijas speciāliste Daiga Rauba.

Vecākiem būs iespēja papildināt savas zināšanas un piedalīties nodarbībās par bērna fizisko veselību un attīstību, garīgo veselību un tās veicināšanu, veselīga uztura principiem, kā arī dzimumattīstības jautājumiem.

"Ne vienmēr, vēršoties pie ārstiem slimību gadījumos, atliek laiks izrunāt visas neskaidrības, un arī internetā atrast patiesus un konkrētam gadījumam atbilstošus padomus nav vienkārši. Šīs nodarbības ir iespēja nepastarpināti, bez maksas saņemt saprotamas, uzticamas atbildes par bērnu veselību, saslimšanu profilaksi, veselības veicinošiem pasākumiem," nodarbību programmu aprakstīja Rauba.

Nodarbības tiek organizētas brīvā gaisotnē - vecākiem ir iespēja ne tikai klausīties ārstu prezentācijas, bet arī uzdot sev interesējošos jautājumus un iesaistīties diskusijās. Kamēr vecāki ir aizņemti lekcijās, bērni var piedalīties interaktīvās nodarbībās sociālā pedagoga pavadībā, spēlējot spēles un pildot tematiskus uzdevumus.

Bezmaksas nodarbības norisinās sestdienās un darba dienās BKUS telpās.

Nodarbības organizē Ilgtspējīgas attīstības fonds, un tās ir daļa no Rīgas domes Labklājības departamenta projekta Mēs par veselīgu Rīgu. Projekts tika uzsākts pērnā gada septembrī un turpinās līdz šī gada novembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas