Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Brīvdienās policija Rīgā sniegusi palīdzību vairākiem nelaimē nonākušiem bērniem

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki palīdzēja kādiem vecākiem, kuru mazgadīgais dēls vakarā bija ieslēdzies dzīvoklī un pats nespēja no iekšpuses atvērt durvis, aģentūru LETA informēja RPP.

Uz notikuma vietu tika izsaukts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), un durvis tika atvērtas. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki apskatīja bērnu, tomēr hospitalizācija nebija nepieciešama. Ar vecākiem veiktas preventīva rakstura pārrunas.

Sestdien kārtības sargi saņēma informāciju par bērnu, kurš raudot un lūdzot, lai atvērtu dzīvokļa durvis. Arī šajā reizē durvis tika atvērtas ar izsaukta VUGD darbinieku palīdzību. Bērna veselībai un dzīvībai apdraudējuma nebija, par ko pārliecinājās arī izsauktie mediķi. Kā izrādījās, dzīvoklī atradās arī bērna māte, kura neesot dzirdējusi bērna raudāšanu. Mātei sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par vecāku pienākumu nepildīšanu.

Svētdien policija saņēma izsaukumu, ka bērnam ūdenstilpē iekritis velosipēds. Ierodoties notikuma vietā, noskaidrots, ka zēns novietojis velosipēdu pie pašas ūdenstilpes, tas sasvēries un iekritis ūdenī. Ar garāmgājēju palīdzību velosipēds izvilkts. Ar zēnu veiktas preventīva rakstura pārrunas par drošību, atrodoties ūdenstilpju tuvumā.

Tās pašas dienas pēcpusdienā likumsargi uz ielas pamanīja mazgadīgu bērnu bez vecāku uzraudzības. Pārrunu laikā noskaidrots, ka zēns noklīdis un nespēj atrast māti, ar kuru bija izgājuši pastaigā. Policijas darbinieki, apsekojot tuvāko apkārtni, bērna māti uzmeklēja, pārrunāja notikušo, un bērns nodots mātei.

Pēc dažām stundām policijas darbinieki saņēma informāciju par vairākiem jauniešiem, kuri uzturas pamestā jaunceltnē. Apsekojot teritoriju, jaunceltnē sastapti trīs jaunieši, visiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par atrašanos ekspluatācijā nenodotā būvē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas