Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Brīvdienās ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki

Aizvadītajās brīvdienās ugunsgrēkos Latvijā cietuši divi cilvēki, portāls Diena.lv uzzināja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Sestdien plkst. 14.29 tika saņemts izsaukums uz Dzeņu ielu Cekulē, kur atklātā teritorijā dega atkritumi. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka atkritumi deg 9 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 50 gadus vecs vīrietis, kurš bija saindējies ar degšanas produktiem un tika hospitalizēts. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 16.00.

Savukārt svētdien plkst.21.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Skolas ielu Jūrmalā, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas 25 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta 28 gadus vecs vīrietis, kurš bija saindējies ar degšanas produktiem. Plkst. 23.23 ugunsgrēks tika likvidēts. 

Brīvdienās ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, siens, elektrības rozete, zaru kaudzes, koks, elektrības stabs, meža zemsedze, četras vieglās automašīnas, tualete, ēkas jumts, neapsaimniekotas ēkas grīda, neapsaimniekota ēka, saimniecības ēka, trīs šķūņi, dārza māja, sabiedriska ēka, vienstāvu autostāvvieta un trijos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies sestdien Kocēnu novada Kocēnu pagastā, kur vienstāvu ražošanas ēkā dega jumta konstrukcijas, siltumizolācija un skaidas 400m2 platībā. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst. 17.09 un plkst. 19.22 ugunsgrēks tika likvidēts. 

Aizvadītajās brīvdienās, laika posmā no šī gada 2.jūlija plkst. 6.30 līdz 4.jūlija plkst. 6.30, VUGD saņēma 108 izsaukumus – 37 uz ugunsgrēku dzēšanu un 61 uz glābšanas darbiem, bet 10 no izsaukumiem bija maldinājumi.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas