Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ceturtdien sākas labdarības maratons Dod Pieci vēža pacientu atbalstam

Ar Intara Busuļa, Raimonda Paula, Ainara Mielava, Agneses Rakovskas, Māras Upmanes-Holšteines un citu mūziķu dalību šovakar sākas trešais Latvijas Radio, Latvijas Televīzijas un Ziedot.lv rīkotais labdarības maratons Dod Pieci. Tā mērķis šogad ir atbalstīt vēža skartos cilvēkus, palīdzot savākt naudu psihosociālās rehabilitācijas nometnēm, kuras rīko biedrība Dzīvības koks.

Sākot no šodienas plkst. 17:00 un līdz pat 21. decembra vakaram laukumā pie tirdzniecības centra Origo darbosies īpaša Latvijas Radio 5 - Pieci.lv stikla studija, kurā sešas diennaktis dzīvos trīs dīdžeji - Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Aleksis Vilciņš, - atskaņojot tikai klausītāju izvēlētu mūziku. Šogad dīdžejus stikla studijā ieslēgs labdarības maratona Dod Pieci kampaņas "seja" Iveta Biezā, bet pirmie studijas viesi būs Intars Busulis, Raimonds Pauls, Ainars Mielavs, Agnese Rakovska, grupa Olas un Justs. Atklāšanu plkst. 17:00 varēs vērot tiešsaistē www.dodpieci.lv, www.lsm.lv, kā arī skatīties LTV7 un klausīties Pieci.lv ēterā un klātienē pie stikla studijas.

No 15. līdz 21. decembrim labdarības maratona Dod Pieci norisei 24 stundas diennaktī varēs sekot Pieci.lv ēterā, tiešsaistē www.dodpieci.lv un www.lsm.lv, kā arī LTV7 ēterā, kur ik vakaru būs skatāma stundu gara tiešraide no stikla studijas. Par saziedoto summu ik vakaru varēs uzzināt ne tikai radio ēterā un tiešsaistē, bet arī LTV1 Dienas ziņās plkst.18:00.

Saskaņā ar SPKC datiem Latvijā ir gandrīz 75 tūkstoši cilvēku, kuriem ir bijis diagnosticēts vēzis, taču pērn ar biedrības Dzīvības koks savāktajiem ziedojumiem pietika vien divām nometnēm, kurās varēja piedalīties tikai 48 cilvēki. Minimālais ziedojums par vienu dziesmu, ko var veikt Dod Pieci mājas lapā www.dodpieci.lv, ir 5 eiro, un tas nodrošinās vienu nodarbību vienam vēža slimniekam rehabilitācijas nometnē, taču ziedot var arī lielāku summu.

Ziedojumus jau tagad jebkurā paša izvēlētajā apmērā var veikt arī Ziedot.lv mājas lapā vai piezvanot uz labdarības tālruni 90067005 (maksa par zvanu 1,42 eiro). Labdarības maratona norises laikā līdz pat 21. decembra vakaram ziedot varēs arī Pieci.lv stikla studijā Origo laukumā, kur atradīsies ziedojumu kastīte. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas