Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Cilvēki bijuši ļoti neuzmanīgi zāģēšanas darbu laikā; viens gadījums beidzies letāli

Mediķi centušies glābt cietušā dzīvību, taču vīrietis miris notikuma vietā, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša. 
Vakar Rīgas reģionā dzīvību zaudējis 28 gadus vecs vīrietis, kuram zāģēšanas laikā uzkritis liels koks.

Arī Latgalē var noticis ar zāģēšanu saistīts negadījums - 47 gadus vecs vīrietis ar zāģi savainojis roku, guvis plēstas brūces, lauzti pirksti. Vīrietis nogādāts slimnīcā. 

Latgalē slimnīcā nogādāts 57 gadus vecs vīrietis, kurš bija uzkāpis ābelē zāģēt zarus un nokritis. Kritiena rezultātā viņš traumējis krūškurvi un lauzis ribas. 

Vakar vairāki cilvēki nogādāti ārstniecības iestādē, jo guvuši apdegumus. Zemgalē 46 gadus vecs vīrietis sajaucis ūdens traukus un aplējies ar karstu ūdeni, gūstot otrās pakāpes apdegumus. Ar augšdelmu un plecu apdegumiem viņš nogādāts slimnīcā Rīgā. Arī Kurzemē kāds 74 gadus vecs vīrietis pirtī aplējies ar karstu ūdeni, guvis apdegumus un nogādāts slimnīcā. 

Slimnīcā Rīgā nogādātsgadu vecs bērns, kurš Vidzemē apdedzināja roku karstās zupas katlā, kas bija nolikts zālē atdzist.

Mediķu rokās vakar nogādāta arī divgadīga meitenīte, kura bija iekritusi upē, kamēr mamma pie ūdenstilpnes bija zāģējusi zarus. Bērna māte laikus negadījumu pamanīja un izvilka bērnu no ūdens. Mediķi bērnu nogādāja slimnīcā, un meitenītes stāvoklis ir stabils. Šis negadījums noticis Kurzemē. 

Neatliekamās palīdzības mediķi vakar saņēmuši kopumā 1370 izsaukumus, no tiem 285 saistīti ar dažādām traumām. 

Bukša stāstīja, ka vakar mediķiem arī izdevies veikt veiksmīgu reanimāciju. Vidzemē 61 gadu vecs vīrietis sajutis sāpes krūtīs, zaudējis samaņu, un viņam iestājusies klīniskā nāve. Mediķi veica sekmīgus reanimēšanas pasākumus un vīrieti stabilā stāvoklī nogādāja slimnīcā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas