Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Circene pati atkāpties negrasās

Veselības ministre Ingrīda Circene (Vienotība), kura slimības dēļ ilgstoši nespēj pildīt savus pienākumus, pati no amata atkāpties negrasās, pirmdien vēsta LTV raidījums Panorāma.

Circene vairākiem partijas biedriem apliecinājusi, ka ir enerģijas pilna turpināt iesākto darbu. Patlaban ministre turpina rehabilitācijas programmu, tādēļ ierindā kādu laiku vēl nebūs.

Jau ziņots, ka iepriekš Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) sacīja, ka Circene, iespējams, pati varētu lūgt viņu atstādināt no ministres posteņa.

Iepriekš pēc tikšanās ar premjeri Valsts prezidents Andris Bērziņš žurnālistiem pavēstīja, ka nav normāla situācija, ka premjerministrei  jāuzņemas veselības sarežģījumu dēļ ilgstošā prombūtnē esošās veselības ministres Circenes pienākumi, tāpēc jau tuvākajā laikā ir gaidāmi "konkrēti risinājumi" saistībā ar veselības nozares vadību.

Savukārt Circene rakstiskā komentārā ar pārstāves Aijas Bukovas-Žideļūnas starpniecību vēlāk uzsvēra: tā kā līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām palikuši vien trīs mēneši, nav pamata runām par nepieciešamību atkāpties un jauna veselības ministra meklēšanai.

Vēlāk Vienotības līdere, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa solīja situāciju ar veselības ministru atrisināt. "Mēs katrā ziņā lemsim par to. Tuvāko nedēļu laikā būs piedāvājums par to."


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas