Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Covid-19 konstatēts sešiem robežsargiem; 22 robežsargi atrodas karantīnā

Valsts robežsardzē sešiem robežsargiem ir konstatēta inficēšanās ar Covid-19, bet 22 robežsargiem kā kontaktpersonām ir noteikta karantīna, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts robežsardzes preses pārstāve Kristīne Pētersone.

Par infekcijas uzliesmojumu robežsardzē šodien valdības sēdē paziņoja iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV), taču viņš konkrētu saslimušo skaitu neminēja.

Pētersone aģentūrai LETA pastāstīja, ka saslimušie un karantīnā esošie robežsargi ikdienā veic pienākumus uz valsts austrumu robežas.

Ģirģens valdības sēdē paziņoja, ka tagad "pēc būtības jāslēdz varbūt viens robežšķērsošanas punkts, lai nokomplektētu kaut vienu savu robežsardzes sastāvu". Esot atsaukti cilvēki no atvaļinājumiem, lai nodrošinātu robežsardzes funkciju izpildi.

Pētersone skaidroja, ka patlaban robežsardze tiek galā ar savām funkcijām un uzdevumiem atbilstoši saviem resursiem. Neviens robežkontroles punkts patlaban netiek slēgts.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts līdz šim lielākais Covid-19 gadījumu skaits - kopumā 137 jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Līdz šim Latvijā kopumā veikti 353 788 Covid-19 izmeklējumi, saslimušas 2507 personas, bet 1322 izveseļojušās.

papildināta 3. un 5.rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas