Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Dakteru Klaunu atbalstam labdarības akcijā Smiekli ārstē! ziedoti 44 541 eiro

Labdarības akcijā Smiekli ārstē! biedrības Dr.Klauns atbalstam iegūti 44 541 eiro, kas dos iespēju piecus mēnešus nodrošināt Dakteru Klaunu darbu Latvijas slimnīcās – vairot mazo pacientu prieku un labsajūtu grūtos brīžos, vēsta biedrība Dr. Klauns.

Šī gada labdarības akcijas Smiekli ārstē! noslēguma pasākumā BKUS Saulaino dienu bibliotēkā piedalījās ne tikai Dakteri Klauni, bet arī mazie pacienti, un kopā ar atbalstītājiem bija ieradusies LTV1 raidījuma bērniem “Kas te? Es te!” varone Lupe. Viņa pasniedza vēstules, ko bērniem ar raidījuma “Kas te? Es te!” starpniecību rakstīja veselie bērni no visas Latvijas, tā izrādot sirsnīgu atbalstu saviem vienaudžiem. Neizpalika arī Rimi gardēža Normunda Baranovska īpašā svētku torte.

"Smiekli ne tikai ārstē, bet arī atdara sirdi – bērniem un viņu ģimenēm, kas nonākuši grūtībās, kā arī apkārtējiem. Lai arī Latvijas iedzīvotāji ne vienmēr ir gatavi skaļi runāt par savu ieguldījumu labdarībā, ziedojumu apjoms liecina, ka ikvienam grūtībās nonākušajam bērnam ir vairāki sargeņģeļi, kas ziedo un vienlaikus arī sūta labas domas. Mēs pateicamies saviem klientiem un “Dr. Klauna” programmai par darbu, ko viņi bērnu labklājībā ir ieguldījuši līdz šim un turpinās darīt nākotnē,” tā RIMI LATVIA sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Preisa.

Jau piekto gadu pēc kārtas Dakteru Klaunu partneris – Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union turpina atbalstīt viņu darbu, ziedojot 1 centu no katra iegādātā Rasēna produkta mazo pacientu priekam slimnīcās visā Latvijā.

"Bērnībā gūtās atmiņas par slimnīcas apmeklēšanu var palikt prātā uz visu mūžu. Tāpēc no sirds priecājamies, ka, pateicoties bērnu iecienītā zīmola Rasēns sadarbībai ar Dr.Klauniem, mazo pacientu ārstēšanās un atveseļošanās process var kļūt emocionāli vieglāks un patīkamāks," paudusi Food Union mārketinga direktore Ieva Ražinska.

"Sakām lielu paldies ikvienam ziedotājam, jo tikai šādi varam nodrošināt atbildīgu un nepārtrauktu Dakteru Klaunu darbu. Tāpat sakām paldies arī par ikviena morālo atbalstu un pozitīvajām atsauksmēm, ko saņemam ļoti daudz. Tas bieži vien ir vēl svarīgāks par materiālo un dod spēku un pārliecību, ka esam nepieciešami, ka mums jāturpina savs darbs un attīstība. Sešos gados Dakteri Klauni ne tikai Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS), bet arī vairākās citās Latvijas slimnīcās, strādājot ar bērniem, ir pierādījuši, ka, lai cik nepatīkama ir slimība, atveseļošanās procesā vitāli svarīgi atrast vietu smaidam, siltumam un cerībai. Reizē mums ir jārēķinās ar to, ka bērni slimnīcās nonāk dažādi – kāds ir nokļuvis intensīvajā terapijā vai neatliekamajā palīdzībā, kāds jau vairākus mēnešus vai pat gadus cīnās ar vēzi, ir bērni ar īpašajām vajadzībām, vai tie, kuri palikuši bez tuvāko cilvēku aprūpes un siltuma. Katram no viņiem ir vajadzīga sava pieeja. Tas nozīmē, ka Dakteriem Klauniem ir jāturpina nepārtraukti augt un profesionāli attīstīties, lai atrastu pareizos risinājumus un atbalstītu katru no bērniem. Ja mēs vēlamies ne tikai runāt, bet arī rīkoties, tam ir vajadzīgi līdzekļi,” pieredzē dalās biedrības Dr.Klauns vadītāja Marianna Milovska.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas