Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Pēc laimesta noformēšanas viņš paudis apņēmību ar sievu doties uz kino. Tuvākajos plānos neesot laimestu iztērēt, taču, iespējams, tikšot atmaksāta hipotēka

Daudzbērnu tēvs no Stopiņiem laimē vairāk nekā pusmiljonu eiro

Izlozē Eurojackpot 596 447 eiro laimējis 40 gadīgs uzņēmējs un daudzbērnu tēvs no Stopiņiem, aģentūrai LETA pavēstīja AS Latvijas Loto.

Izlozes uzvarētājs vakar, 9.janvārī, kopā ar sievu bija ieradies Latvijas Loto birojā, lai noformētu dokumentus šogad lielākajam loteriju laimestam Latvijā. Stopiņu iedzīvotājs Eurojackpot izlozē precīzi uzminēja piecus skaitļus un vienu papildskaitli.

Laimesta ieguvējs dažādās loterijās piedalījies arī iepriekš, taču ne par lielām summām. Pārsvarā viņš izvēloties ātrspēli, kur dators izvēlas skaitļus, taču laimīgajā Eurojackpot biļetē bijuši atzīmēti bērnu un sievas dzimšanas dienu datumi. ''Vienīgais skaitlis, ar ko nebiju trāpījis, bija mans dzimšanas datums,'' norādījis laimesta ieguvējs.

Pēc laimesta noformēšanas viņš paudis apņēmību ar sievu doties uz kino. Tuvākajos plānos neesot laimestu iztērēt, taču, iespējams, tikšot atmaksāta hipotēka.

Top komentāri

hmmm
h
Mani ļoti priecē tas, ka cilvēkam ir nevis jumts sāci braukt nost no laimes, bet, izskatās, ka viņš tiešām arī zin ko ar to naudu darīt!
patriots
p
Super, apsveicu daudzbernu gimeni ar so laimestu! Lai, sai imenei, pietiek naudas izaudzinat krietnus, godigus Latvijas patriotus, kuri, ja paliks dzivot Latvija izturetos pret savu valsti un tautu godigi un ar cienu, atskiriba no si Latvija pedejos gados briesmiga 25 gadu banditiska reizma darboniem.
ērce
ē
Izklausās pēc kārtīga cilvēka. Lai audzina kārtīgu, kuplu latviešu ģimeni.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas