Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Daugavpilī kāda pensionāra mājās uz ziemas guļu iemitinājusies odze

Daugavpilī, Ruģeļos, kādā privātmājā mītošs pensionārs sastapis mājās odzi, kura acīmredzot šo vietu bija noskatījusi, lai pārlaistu ziemu.

Latgales zoodārza direktors Mihails Pupiņš aģentūrai LETA pastāstīja, ka par notikušo zoodārza darbiniekiem ziņojusi pensionāra meita.

Lai arī dzīvniekmīļus sākumā mākušas šaubas, vai šis telefona zvans nav mēģinājums viņus izjokot, jo ir jau diezgan vēls rudens un ar izjokošanas mēģinājumiem zoodārza darbinieki sastapušies arī agrāk, vīrieši savākuši visu nepieciešamo un devušies uz norādīto adresi.

Liels bijis viņu pārsteigums, kad, paceļot ledusskapi, virtuvē saimnieka norādītajā vietā viņi atraduši īstu, labi lielu un visai agresīvi noskaņotu odzi.

"Tā ir Dieva laime, ka padzīvojušais vīrietis pats pamanījis savā mājā odzi, bet nevis uzzinājis par to, teiksim, naktī basām kājām ejot uz tualeti," secina Pupiņš.

Lai arī indīgais rāpulis visādi mēģinājis izvairīties no ķērājiem un arī izrādījis ievērojamu agresivitāti, zoodārza darbinieki to notvēruši un nogādājuši drošā vietā.

Tā kā privātmāja, kurā bija ierāpojusi odze, atradusies apdzīvotā vietā, kur blakus ir citas mājas un ielas, Pupiņš izdarījis secinājumu, ka acīmredzot arī dzīvniekiem ne īpaši patīkot Latvijas klimats un laikam ejot tie labprāt pārvietojoties tuvāk civilizācijai.

Tā kā odzes labprāt ziemo grupās, zoodārza direktors neizslēdza iespēju, ka mājai piegulošajā teritorijā varētu tikt atrasts vēl kāds šīs sugas pārstāvis, protams, ja iekļūt dzīvojamajā mājā odzei nav palīdzējis kāds, kurš vēlējies sirmgalvi izjokot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas