Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Daugavpilī uzieta kārtējā nelegāla alkohola ražošanas rūpnīca

Ceturtdien, 14.februārī, realizējot operatīvo informāciju agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros, Daugavpils iecirkņa policijas darbinieki sadarbībā ar Kriminālpolicijas biroja darbiniekiem, Jaunbūves mikrorajonā konstatēja nelegāla alkohola ražošanas rūpnīcu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Pavisam tika atsavināti 2 450 litri dziras – 450 litri brāgas, 950 litri spirta, 1 050 litri kandžas, tukšas pudeles, etiķešu uzlīmes, korķi un citas lietas nepieciešamais pudeļu noformēšanai. Policijas pārbauda 1969.gadā dzimušā vīrieša saistību ar alkohola rūpnīcas darbību. Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās.

Apkopojot Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes darba rezultātus, policija informē, ka 2012.gadā pavisam tika atsavināts 16 920 41 litrs nelikumīga alkohola, 6 392 295 nelegālo cigarešu un 48 275 litri degvielas.

Policija atgādina par anonīmo uzticības tālruni - zvanot 65403399 vai rakstot [email protected], var informēt policiju par nelikumīgām darbībām vai otrādāk izteikt pateicību. Līnija ir pievienota automātiskajam atbildētājam. Zvanot uz šo tālruni, policija lūdz skaidri nosaukt pārkāpēju vārdus un uzvārdus, ja tie ir zināmi, kā arī skaidri saukt adreses, piemēram, pilsēta, pagasts un iela.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas