Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Deputāti lūgs skaidrot LTV studijas izmantošanu Russia Today vajadzībām

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēdē nākamnedēļ tiks runāts par Latvijas Televīzijas studijas izmantošanu Krievijas televīzijas kanāla Russia Today vajadzībām, noskaidroja aģentūra LETA.

Uz sēdi aicināti gan Latvijas Televīzijas, gan Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes pārstāvji.

Komisijas sēde notiks otrdien plkst.10.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā no Latvijas Televīzijas studijas pārraidīta intervija Krievijas televīzijas kanālam Russia Today. Pirmdien paziņojumā Facebook Latvijas Televīzijas pārstāvji uzsvēra, ka to uzskata par nepieņemamu, kā arī neatbalstāmu un neattaisnojamu praksi.

Facebook paziņojumā tika uzsvērts, ka ne Latvijas Televīzijas vadība, ne Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta vadība par to nebija informēta.

Latvijas Televīzija ierakstā arī norādīja, ka patlaban ir veikta notikušā apstākļu skaidrošana un no atbildīgā darbinieka ir pieprasīts paskaidrojums. Vienlaikus minēts, ka Latvijas Televīzija būtiski pastiprinās lēmumu pieņemšanas procedūras, kas saistītas ar studiju un studiju tehnikas izīrēšanu un satelīta sakaru nodrošināšanu trešajām pusēm, kā arī tiks pieprasīti saskaņojumi gan ar atbildīgo dienestu vadību un Latvijas Televīzijas valdi.

Top komentāri

kreml
k
Vējonim palūdzām un Saeimā lētticīgie deputāti piekrita: RT jau runā par pilsonības piešķiršanu un Putins priecājas arī par LTV. = Atjēdzieties Tā Ir - Krievijas Propoganda - Komunisms!
Brīnumaini!
B
Tikko streiko skolotāji, tā LTV gvarde ar pilnu amunīciju ir notikumu vietā. Kad no LTV studijas notiek reportāža PRIEKŠ VISAS PASAULES, tad ne LTV ziņu dienests, ne informatīvā programma Panorāma, ne LTV valde, ne žurnālisi nezin ne bū, ne bē. Kad zvana un prasa, kā tas iespējams, tad plāta muti kā zivis uz sauszemes, un ne zilbi nespēj izspļaut...
Jančuks
J
"Latvijas Televīzijas vadība par to nebija informēta" Acīm redzot no tā var secināt, ka LTV vadība vispār nestrādā. Kā viņu tur strādājot var nezināt to, kas notiek Latvijas Valsts stratēģiskajā objektā???? Varbūt tomēr kādam Latvijai nelojālam spēkam ir nemanot izdevies ieņemt Latvijas stratēģisko mediju???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas