Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Diena sestdienās vairs neiznāks, taču avīze kļūs biezāka un saturā bagātīgāka

Laikrakstam Diena šis gads ir bijis ļoti ražīgs. Ar pamatīgu rakstu sēriju valstī visaugstākajā līmenī aktualizēts demogrāfijas jautājums, turklāt, redz, tagad arī bērnu dzimst vairāk. Ar provokāciju par skolēniem aģentiem Diena likusi sabiedrībai nopietni aizdomāties par to, kas īsti notiek Latvijas skolās, kā tiek skolota mūsu jaunā paaudze un kas viņus sagaida augstskolās.

Diena bijusi arī ļoti daudzveidīga - kopā ar ekspertiem, piemēram, uzrakstīts Politiķa standarts, tautas kalpiem sarīkots eksāmens, un dažs labs arī tajā izgāzās. Diena bijusi Somijā un pētījusi, kāpēc somi uz Krievijas robežas neņem kukuļus, Diena bijusi pie cietušajiem gurķu audzētājiem Spānijā un pie streikojošiem pensionāriem Francijā, kopā ar norvēģiem sērojusi par Eiropas šī gada traģiskāko notikumu.

Arī nākamgad Diena ieturēs sākto kursu. Mēs būsim gudrs, ietekmīgs un ambiciozs laikraksts tiem, kuriem nepietiek tikai ar ziņu virsrakstiem, bet kas grib domāt un redzēt plašāk un saskatīt notikumu kontekstu gan vietējā, gan Eiropas un pasaules mērogā. Mēs strādājam cilvēkiem, kuriem rūp Latvijas nākotne, un priecājamies, ka šādu cilvēku skaits pieaug.

Par spīti skauģiem, nelabvēļiem un internetam, laikraksts Diena ir saglabājis un palielinājis gan abonentu skaitu, gan auditoriju, gan arī reklāmas ieņēmumus. Mēs augstu novērtējam Jūsu uzticību.

Diena ir un būs arī radošs laikraksts, nerimstoši meklēdams arvien jaunas idejas un ekskluzīvus skatpunktus problēmu dziļākai analīzei, liekot lietā Dienas žurnālistu valodu prasmes, plašo iemaņu spektru, žanru daudzveidību un vizuālos risinājumus. Neatkarīgi no tā, vai tā būtu politikas, ekonomikas, izglītības vai kultūras joma.

Tomēr Diena mainīsies. Līdz ar Latvijas pasta lēmumu nepiegādāt presi brīvdienās no jaunā gada Diena iznāks piecas dienas nedēļā. Tādējādi mums būs iespēja padarīt biezāku, bagātīgāku un interesantāku katru no pieciem nedēļas numuriem. Pirmdienās savus lasītājus satiks Sporta Diena, bagātīgāks būs kultūras un izklaides notikumu apskats, ceturtdienās Dienai līdzi dosies atjaunots nedēļas žurnāls Dienas Izklaide, savukārt piektdienas avīzē būs atrodams gan pielikums Kultūras Diena, gan arī žurnāls Sestdiena. Būtiski, ka turpmāk biroju darbinieki varēs saņemt biezu un saturīgu lasāmvielas paku visai nedēļas nogalei jau piektdien, tieši savā darbavietā. Dienas abonēšanas piedāvājumus var atrast interneta vietnē www.abonesana.diena.lv.

Šogad Diena pirmā no Latvijas medijiem izveidoja savu īpašo, tikai planšetdatoriem paredzēto žurnālu 5Diena, kas jau atradis savu auditoriju un reklāmdevējus. Arī nākamgad Diena aktīvi strādās tiešsaistes risinājumu jomā, attīstot interneta vietni www.diena.lv, paplašinot video produktu klāstu un veidojot citus modernus mediju risinājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas