Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Diennakts režīma muitas kontroles punkti svētkos strādās bez darba laika izmaiņām

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes muitas kontroles punkti (MKP), kas darbojas diennakts režīmā, svētku dienās - 2014.gada 24.decembrī, 25., 26., 31.decembrī un 2015.gada 1.janvārī -, kā arī brīvdienās strādās bez darba laika izmaiņām, informē VID. 

Katru dienu bez izmaiņām darba laikā, tas ir, no plkst.8 līdz 20, strādās arī Šķirotavas MKP. Pārējos MKP no 2014.gada 24.decembra līdz 28.decembrim un no 2014.gada 31.decembra līdz 2015.gada 4.janvārim muitas klienti netiks apkalpoti. 

Diennakts režīmā strādās šādi MKP: Rīgā - Rīgas brīvostā, Lidostā; Latgalē - Terehovā, Zilupē, Grebņevā, Kārsavā, Silenē, Vientuļos, Indrās, Rēzeknē II, Daugavpils preču stacijā un Pāterniekos; Kurzemē - Liepājas un Ventspils ostās. 

Pirmssvētku dienās – 2014.gada 23. un 30.decembrī - līdz plkst. 16 strādās muitas kontroles punkts 0265, kā arī Valmieras, Salacgrīvas ostas, Jelgavas, Talsu, Liepājas ostas darba vieta Torņi (Saldus pagastā), Rojas, Mērsraga, Daugavpils un Rēzeknes muitas kontroles punkti, bet pārējie strādās bez izmaiņām darba laikā. 

No 2014.gada 24.decembra līdz 28.decembrim un no 31.decembra līdz 4.janvārim muitas klienti netiks apkalpoti punktos: Lidostā (VAS Latvijas Pasts klientu apkalpošanas telpās Ziemeļu ielā 10, Mārupes novadā), kontroles punktā 0265, Valmierā, Salacgrīvas ostā, Jelgavā, Talsos, Liepājas ostas darba vietā Torņi (Saldus pagastā), Rojā, Mērsragā, Daugavpilī un Rēzeknē. 

Sestdien, 2015.gada 10.janvārī, visi MKP strādās saskaņā ar darba dienām noteikto darba laiku. 

Plašāka informācija par Latvijas muitas kontroles punktiem pieejama VID mājaslapā sadaļā Muita - Muitas kontroles un robežkontroles punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas