Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Direkcija: Nākamgad nav plānots būtisks autobusu reisu skaita samazinājums

Nākamajā gadā nav plānots būtisks autobusu reisu skaita samazinājums, pastāstīja Autotransporta direkcijas (ATD) valdes priekšsēdētājs Normunds Narvaišs.

"Šogad saistībā ar maršruta tīkla optimizāciju bija diezgan būtisks reisu skaita samazinājums, tomēr 2012.gadā vairs nav plānoti tik lieli samazinājumi. Protams, tas būs atkarīgs no konkrētās situācijas, jo, iespējams, kādā vietā aizvērs skolu vai kādu citu lielu iestādi un līdz ar to šajā maršrutā vairs neatmaksāsies pasažierus pārvadāt tik bieži. Tomēr es jau teicu, ka tas jāskatās no konkrētās situācijas, bet pagaidām nekas konkrēts saistībā ar reisu samazināšanu nav plānots," klāstīja Narvaišs un piebilda, ka pieļaujama arī reisu skaita palielināšana.

Viņš sacīja, ka 2011.gadā veiktajā maršruta tīkla optimizācijas procesā apvienoti vairāki starppilsētu un vietējo reģionālo autobusu maršruti, kā arī saskaņoti autobusu reisi ar vilcienu satiksmi.

Saskaņā ar sniegto informāciju 2011.gadā līdz 1.novembrim reisu skaits samazināts par 565 reisiem dienā, no kuriem 285 ir starppilsētu autobusu reisi, bet 280 – vietējo maršrutu autobusu reisi. Savukārt maršrutu skaits 2011.gadā līdz 1.novembrim samazināts par 61 maršrutu, no kuriem 22 ir starppilsētu autobusu maršruti, bet 39 – vietējie autobusi.

ATD ir autopārvadājumu jomas administrēšanas uzņēmums, kas darbojas kopš 1993.gada oktobra. Direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā un autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas