Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta
Ilustratīvs attēls

Divi vīrieši, nokrītot no koka, gūst traumas

Aizvadītajā diennaktī traumas guva divi vīrieši, kuri nokrita no koka, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Vienā no gadījumiem Kurzemē kāds 31 gadu vecs vīrietis, kāpjot kokā pēc ķiršiem, krita no apmēram divu metru augstuma. Vīrietis guva kājas traumu un tika nogādāts slimnīcā.

Zemgalē kāds 22 gadus vecs vīrietis bija uzkāpis kokā, lai noņemtu bišu spietu. Vīrietis krita no apmēram piecu metru augstuma, kā rezultātā viņš tika nogādāts slimnīcā ar galvas traumām.

Tāpat vakar Kurzemē pa kāpnēm apmēram metra augstumā neveiksmīgi krita kāda 56 gadus veca sieviete, kura guva kājas un abu roku traumas, kā arī tika nogādāta slimnīcā.

Savukārt Vidzemē darba vietā no skursteņa uz jumta, apmēram trīs metru augstuma nokrita kāds 57 gadus vecs vīrietis. Viņš tika nogādāts slimnīcā ar aizdomām par mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1242 izsaukumu, no kuriem 220 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas