Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Dobeles Pašvaldības policija Vecgada dienā apmeklējusi māju, kurā notika traģēdija

Dobeles Pašvaldības policija pagājušā gada 31.decembrī ieradusies mājā, kurā notika ģimenes traģēdija, taču nekādus aizdomīgus trokšņus nav dzirdējusi, aģentūrai LETA apstiprināja Dobeles Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Fecers.

Pērn 31.decembrī plkst.12.35 pašvaldības policijā vērsās šīs mājas iedzīvotāja par skaļi ņaudošu kaķi vienā no dzīvokļiem. Šajā dzīvoklī mitinājusies traģēdijā mirušās sievietes māte.

Kaimiņiene Velta Kulberga aģentūrai LETA stāstīja, ka kaķis ņaudējis vairākas dienas, tāpēc viņa izsaukusi policiju. Viņa arī zināja stāstīt, ka mirušās sievietes mātes dzīvokļa atslēgas mātes prombūtnes laikā bija pie meitas.

Policisti ieradušies notikuma vietā, taču dzīvokļa durvis neviens neatvēris un izsaucējai ieteikts informēt policiju, tiklīdz pārrodas saimniece. Dzīvoklis atrodas tajā pašā koridorā, kurā ir traģēdiju piedzīvojušais miteklis.

Policisti, pārvietojoties pa koridoru, nekādas bērnu raudāšanas vai citas aizdomīgas skaņas nav dzirdējuši. Traģēdiju piedzīvojusī ģimene pašvaldības policijas redzeslokā nav bijusi, lai gan uz šo māju par citiem kaimiņiem iepriekš bija saņemti izsaukumi, norādīja Fecers.

Jau ziņots, ka 3.janvārī Dobelē, visticamāk, no narkotiku pārdozēšanas atrasti miruši laulātie, kā arī no bada miris pāra deviņus mēnešus mazais zīdainis. Sieviete bijusi stāvoklī.

Nelaime otrdien atklājās pēc tam, kad policija Dobelē saņēma iesniegumu no mirušās sievietes mātes, kura nevarēja sazvanīt savu meitu. Sievietes māte prombūtnē bija aptuveni divas nedēļas.

Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka dzīvoklim bijis atvērts logs un telpās dzirdami bērnu raudāšana. Policija izsauca ugunsdzēsējus-glābējus, kuri iekļuva dzīvoklī pa atvērto logu. Dzīvoklī gultā miris atrasts 1966.gadā dzimis vīrietis un 1993.gadā dzimusi sieviete, kā arī zem gultas atrasts miris deviņus mēnešus vecs bērns. Tika konstatēts, ka bērns nomiris badā.

Tāpat dzīvoklī bija trīs, četrus un piecus gadus veci bērni, kuri tagad nodot aprūpei. Bērnu organismi no bada bijuši novājināti.

Top komentāri

Ēdelweiss
Ē
Kaut kas neklapē un nesanāk : dzīvoklī bijis atstats valejs logs...9.menesu vecs berns loti skali raud un brec ja grib ēst...un pa divam dienām tads zidainis neareja nomirt badā , ja reiz DPP tur bija 31.12. ....Ari kaimini,ja logs bija vaļejs, noteikti butu dzirdējusi zīdaiņa brecienus 31.12; 01.01; 02.01. ... Ļoti aizdomigi ...un vel tie Dobeles Pasvaldibas Policisti tur ciemojusies....Izskatās pec slepkavibas...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas