Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Drošības policija izglīto uzņēmējus par sprāgstvielu prekursoriem

Drošības policija (DP) šodien uzņēmējiem organizēja informatīvo semināru par sprāgstvielu prekursoru apriti un tiesisko regulējumu Latvijā, aģentūru LETA informēja DP.

Seminārā piedalījās pārstāvji no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem, kuru ikdienas uzņēmējdarbība ir saistīta ar sprāgstvielu prekursoru tirdzniecību, ražošanu vai izmantošanu. Kopumā seminārā piedalījās 30 dalībnieki.

Seminārs tika organizēts ar mērķi informēt sabiedrību par Eiropas Parlamenta un Padomes regulā noteiktajiem sprāgstvielu prekursoru tirdzniecības un lietošanas nosacījumiem.

DP amatpersonas semināra dalībniekus iepazīstināja ar terorisma draudu tendencēm Eiropā un Latvijā, informēja par aktualitātēm sprāgstvielu prekursoru jomā, kā arī par sprāgstvielu prekursoru aprites un kontroles drošības jautājumiem.

DP jau vairākus gadus mērķtiecīgi īsteno sistemātisku sadarbību ar valsts un pašvaldību institūcijām, kritiskās infrastruktūras un cilvēka masveida pulcēšanās objektiem, kā arī komersantiem, lai veicinātu savstarpējo sadarbību, izpratni par pretterorisma jomas aktualitātēm un iespējamo rīcību apdraudējuma situācijās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas