Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dzelzceļa muzejā notiks svinības ģimenēm - iepazīšanās ar jauno uzlīmju albumu Lokosalīme

Latvijas Dzelzceļa muzejs īsi pirms gada noslēguma, 28.decembrī, aicina ģimenes ar bērniem uz jaunā uzlīmju albuma Lokosalīme iepazīšanas pasākumu - svinībām, vēsta uzņēmuma Latvijas Dzelzceļš pārstāve Aļona Zandere.

Albumā Lokosalīme esošās tvaika lokomotīves uzbūvi var papildināt ar vairāk nekā simts dažādām jautrām un krāsainām uzlīmēm – lokomotīves detaļām un citiem iztēli rosinošiem tēliem. Šādi katrs tās īpašnieks  iegūst savu oriģinālu mākslas darbu. Uzlīmju albums tapis Dzelzceļa muzejam sadarbojoties ar mākslinieci Annu Vaivari un tas īpaši iepriecinās bērnus vecumā no 3 līdz 10 gadiem. Uzlīmju albumus var iegādāties Dzelzceļa muzejā.

Uzlīmju albums Lokosalīme ir veltīts muzeja telpās esošajai tvaika lokomotīvei, un kaķis Pērļuks ir tās galvenais  "sargs" - viņš dienu no dienas gan pastaigājas, gan aprunājas, gan arī nosnaužas šajā jautrajā transporta līdzeklī. Iestājoties ziemai, LOKO ir devies miegā, bet ar jautru svinību palīdzību to būs iespējams atkal pamodināt. 

Svinību “mājastēvs” būs muzeja kaķis Pērļuks, kurš kopā ar Fiziķi aicinās bērnus izspēlēt muzikālu rotaļu stāstu, piedalīties dažādās radošās un interaktīvās aktivitāšu stacijās, iziet dzelzceļnieku stafeti, nogaršot aukstā tvaika saldējumu, uztaisīt savu masku, nofotografēties ar Lokosalīmes tēliem un, protams, saņemt savu īpašo Lokosalīmes uzlīmju albumu.

Pasākums muzejā sāksies plkst. 15.30.

Ielūgumu/ieejas biļeti var iegādāties Dzelzceļa muzeja kasē. Ielūgums ģimenei maksā 10 eiro - cenā ir iekļauts viens Lokosalīmes uzlīmju albums kā arī dalība rotaļu stāstā un aktivitāšu stacijās. Pasākumā būs iespēja iegādāties papildus Lokosalīmes albumus par īpašu cenu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas